Osmanozturk
Üye
Hayir öyle değilSis farlarının olduğu bölge su almaya müsait olduğu için 1 senede bozuluyor.
Sizlerde de öyle mi ?
Hayir öyle değilSis farlarının olduğu bölge su almaya müsait olduğu için 1 senede bozuluyor.
Sizlerde de öyle mi ?
Hayır,beyaz ışık veriyor 6000ksarı ışık mı veriyor
Zaten Bizim ülkemizde aracında sis farı olan sisli havada sis farı yakmaz. Sis farı olmayanda sonradan sis farı takar sissiz havada sis farı kullanır. niye yakıyosun deyincede abi önümü göremiyorum der. Bide uyumsuz olanı takarlar transit courier lerdeki beyaz ışık gözünü alır. Arkadaş yolu göremiyosan farını değiştirsene o zaman. Bide sis farını açmış nasıl kapanacağını bilmeyende var.
Hocam konu hakkında özelden görüşebilir miyiz?Bende photon zero modeli h11 var cikma sifiri 500 tl yarisina satıyorum hic bir sorunu yok
Milestone serisini merak ettim ona gectigim icin bosa cikti
Photon Milestone h11 1.500 tl aldim performans henuz test edemedim
Hocam konu hakkında özelden görüşebilir miyiz?
Hocam belki sen yolu gör diye değilde onlar seni görsün diye vardırSis farı üzerine bir istatistik??
1995 beridir yollardayım
Herhangibir gün ??
Sisli yollara dalıpta , sisleri açtığımda
Offff görüş 3x optik zoom 5x digital zoom yaptı diyebileceğimi hatırlamıyorum.
28 yıldır Ya sise hiç yakalanmadım
Ya da sise denk geldimde sisleri yaktıgımda off görüş manyak açıldı dedigim oldumu ?? (Hakkaten net cevap veremem)
Buradan şu sonuç çıkabilir
28 yıldır sisli günde yol almayan
Yada yol aldıysa sis farı hayatımı kurtarmadı diyen biri yada birileri varsa ? (Almanya dahil)
Vw ag ,, sis farını zaruri güvenlik ekipmanından saymayıp
Midline plus golflere sis farı koymaya gerek görmemiş sonucu çıkabilir.
Midline plus lar icinde aynı görünürlük elzem olmalıydı....Hocam belki sen yolu gör diye değilde onlar seni görsün diye vardır