Laylayloom
Üye
- İsim
- Sinan Mert Yavuz
hocam sık sık oluyor bende ilerdeki bakımda kesinlikle bunun kronik bir agrıza oldugunu kapı beyinleri artık neyse camlardakini degiştirin dicem
Değerli HocamBenim bir kere şöyle bir durum başıma geldi.sağ ön camı aralamıştım yolda giderken sonra kaldırdım kapandı sonra cam yine kendi kendine aşaya kadar indi.2 defa daha kaldırdım yine indi sonra düzeldi birdahada olmadı.umarım araba kilitliyken inmez kendi kendine
2016 golf7 1.2 tsı comfortline manuel beyaz sürüş komfor ve ışık paket.
Benim araç 2014 highline. Cam filmi yok. Ön iki camda tek dokunuşla inip kalkma özelliği kendi kendine bozuluyor. Hiç müdahale etmeden kendince düzeliyor. Gün içinde birçok kez bozulup, tekrar çalışabiliyor. Hatta bir keresinde tam açıkken kapattım, kapanmasına 2-3 parmak kala cam durdu. Yani çalışırken de bozulabiliyor. 10 sn önce çalışan cam 10 sn sonra çalışmayabiliyor. 60 bin bakımında servise bu sorunu ilettim. Aracı aldığımda adaptasyon yapıldı, sıkıntı halloldu dendi. 1 gün sonra yine aynı. Maalesef çok sevdiğimiz belki de gözümüzde çok fazla büyüttüğümüz araçlarımızda inanılmaz kalite zaafları var.Burada sıkıntısını dile getiren arkadaşlardan arabasında cam filmi olmayan var mı acaba?
Ben bu konuyu serviste dile getirdiğimde ihaleyi cam filmine yıkmışlardı o yüzden soruyorum. Bende de aynı problem özellikle sürücü tarafında mevcut.