Hk80
Üye
- İsim
- Hüseyin
Ben burdan almıştım, taktım ve kullanıyorum şu anda. 17gün gibi bi sürede de gelmişti.@Hk80yok hocam sadece aydınlatma olsun yere logo yansıması hoşuma gitmiyor pek.
Montajı kolay mı gösterildiği gibi,çalışıyor halde bir foto paylaşabıilr misiniz?Ben burdan almıştım, taktım ve kullanıyorum şu anda. 17gün gibi bi sürede de gelmişti.
http://www.aliexpress.com/item/OEM-VW-Original-Door-Warning-Light-For-VW-Golf-5-6-Jetta-MK5-MK6-CC-Tiguan/1893920304.html
Nette araştırma yaparsanız, uygulama konuları tarifli anlatımlarla mevcut. Çok kolay diyemem biraz el becerisi ve dikkat gerektiriyor.Montajı kolay mı gösterildiği gibi,çalışıyor halde bir foto paylaşabıilr misiniz?
Kapı döşemelerini sökmek biraz zorluyor, sonrası ise dikkatli bi şekilde kabloları doğru yerine düzgün şekilde bağlamak. Yada riske girmek yerine Çin'den lambaları alıp gidip bi yerde montaj yaptırma gibi bi seçenekde var.@MuratÇKRKÇ Tesekkürler hocam bakıyorum...el becerisi ben de yok ama bakayım.
Bu üründe Kablo falan yok olanı çıkartıyor soketten yenisini takıyor,yoksa ben mi yanlış anladım ?Kapı döşemelerini sökmek biraz zorluyor, sonrası ise dikkatli bi şekilde kabloları doğru yerine düzgün şekilde bağlamak. Yada riske girmek yerine Çin'den lambaları alıp gidip bi yerde montaj yaptırma gibi bi seçenekde var.
Zaten varsa çıkartıp bunu takmanın mantığı nedir bende onu anlamadım ?Bu üründe Kablo falan yok olanı çıkartıyor soketten yenisini takıyor,yoksa ben mi yanlış anladım ?
Tesekkurler, islevide benim için önemli temizlik kolay olacak.. 230 tl ye aldım doğuş oto maslak. Eksoz ucuyla beraber aldım toplam 320 verdim. Yüzde 5 indirim oldu.@Hk80 Hocam çok hoş duruyor. Fiyat nedir acaba?