Ses sistemi siparişi içine onu da ekledim ama ne derece fark yaraticak merak ediyorum. Tavsiye için teşekkürler.
Edecek eminim tok ses alacağız ben 8r da dinledim iki tane yaptılar muhteşem...
Ses sistemi siparişi içine onu da ekledim ama ne derece fark yaraticak merak ediyorum. Tavsiye için teşekkürler.
Takibe aldım güzel araç hayırlı olsun, bende yavaş yavaş dolduruyorum aracı, logo kamera, mod tuşları, acc tamam. Ses sistemi sonra lane keep ile kör nokta sonra uzun far asist vs. devam etmeyi planlıyorum. Golf R hayali gerçek olana kadar bunu doldurmayı planlıyorum bakalımEdecek eminim tok ses alacağız ben 8r da dinledim iki tane yaptılar muhteşem...
Takibe aldım güzel araç hayırlı olsun, bende yavaş yavaş dolduruyorum aracı, logo kamera, mod tuşları, acc tamam. Ses sistemi sonra lane keep ile kör nokta sonra uzun far asist vs. devam etmeyi planlıyorum. Golf R hayali gerçek olana kadar bunu doldurmayı planlıyorum bakalım Ekli dosyayı görüntüle 69443
Abi tebrik ediyorum seni. Bu kadar emek para helal olsun demekten başka söz kalmıyor bize. Kişisel tecrübemi söylemem gerekirse yaklaşık 13 ay kendi aracımda bu ses sistemini kullandım sonra arabayı sattım. Sonra yeni aracımda standart ses sistemi vardı. Ben çok bariz fark hissetmedim. Belki biraz bas sesleri daha ön plana çıkıyordu harman olanda. Ama yine de harman harmandır. Güzel günlerde kullanmanı diliyorum
Araç Ender elektronik te iki gündür montaj için, oradakiler, Metin bey ve bizde iyi haberleri bekliyoruz sizden, tekrar geçmiş olsunEdecek eminim tok ses alacağız ben 8r da dinledim iki tane yaptılar muhteşem...