Orda lamba olduğundan bile habersizim hiç gözüme batmamış gidip bir bakayım yarın ses yapıyormu
Bilgi için teşekkür ederizMerhaba. Az once Maltepe Erel den araci teslim alip geldim. Sag guneslikteki ses tamami ile kesilmis. Led degismis ve sanirim gunesligi tutan sekmanda segismis, acilip kapanma hissi ayni sofor tarafindaki gibi olmus yani daha sert daha stabil... simdilik ses yok, yinelerse buradan bilgi veririm yine ??
bir ses yüzünden mağdur olmuşsunuz., 500bin liralık araçta bile böyle sesler olacaktır., tavan döşemesini değiştirmeyi kabul etseler bile yeni döşemeyi sorunsuz şekilde takacaklarını düşünüyorsanız yanılırsınız., tüm sammiyetimle söylüyorum yeni döşemeyi sizin istediğiniz gibi adam akıllı takamazlar., o bölgede dikkat edilmesi gereken çok fazla narin bölge ve detay var., babamın bir lafı vardır., bir ses yüzünden aracın sağını-solunu elletirsen başına iş alırsın bunlar bir yeri düzeltelim derken başka yeri bozarlar der., servis büyük ihtimal bunu biz yapmadık o bölgeyi biz kesmedik diyecektir., inkar edecektir.. oldu ki tamam bizim hatamız değiştirelim dediler ben 3. kez aynı hataya düşmemenizi öneririm., veya bu yeni döşemenin montaj işlemini yaparlarken kesinlikle başında durmanızı öneririm ancak bunu kabul ettirmeniz kolay olmayacaktır., tekrar geçmiş olsun..Yarın tavan döşemesinin değişimini isteyeceğim ne kadar başarılı olurum bilemiyorum
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk