Vergi ödediniz mi hocamŞubat ayında bende aldım pazarlıkla kargo dahil 199 dolara aldım. Satıcıya baktım az önce ama bulamadım. BDL idi sanırım satıcı adı
Vergi ödediniz mi hocamŞubat ayında bende aldım pazarlıkla kargo dahil 199 dolara aldım. Satıcıya baktım az önce ama bulamadım. BDL idi sanırım satıcı adı
olur hocam eylül ayıı ama tarih belli değil msj atarım size.@pegasus hocam gelirken haber verirseniz ben de gelirim sizle, hem de tanışmış oluruz. Yakın oturuyorum Apo ustaya.
Sanırım hepsine parası yetmemiş yarısını almış.Az önce malum sitede dolaşırken rastladım.. böyle bir fabrikasyon led stop ilk defa gördüm
Ekli dosyayı görüntüle 12465
İçler led dışlar halojen olmuş, başına bir iş geldiyse belki bu şekilde bi çözüm bulmuş demek ki [emoji1]Az önce malum sitede dolaşırken rastladım.. böyle bir fabrikasyon led stop ilk defa gördüm [emoji3]
/monthly_2017_08/IMG_1040.thumb.PNG.0ab44cc91d537a38f862af585783ec55.PNG
/monthly_2017_08/IMG_1041.thumb.PNG.c1cb64fea21f17b4630f6e0f6c2d9139.PNG
/monthly_2017_08/IMG_1042.thumb.PNG.3d0356de9acae453d6d05cd8f91d31e5.PNG
Değerli HocamAz önce malum sitede dolaşırken rastladım.. böyle bir fabrikasyon led stop ilk defa gördüm
Bence bagaj kapağı değişmiş olabilir. Çıkma olarak led opsiyonlu bir araçtan alınma gibi geldi bana.Az önce malum sitede dolaşırken rastladım.. böyle bir fabrikasyon led stop ilk defa gördüm
Ben de bugün aradım, katlanır aynaya 1900 dedi, sürekli zam geliyormuş..Bunu orjinal takmasak sorun çıkarır mı acaba? 1900 az para değil..Bugun apo ustadan katlanir ayna ve led stop icin fiyat aldim. Katlanir ayna 1800 led stop 1700 dedi .. zam yapmış yada tanidik olmadığımız icin yüksek söyledi.. ikisine 3k deseydi randevu alip gidicektim
Çıkarmaz hocam. Çinden alabilirsiniz. Kapaklar sinyaller ve cam da size kalır. Serviste 650 tl katlanır ayna gövdesi bildiğim kadarı ile. Olmadi sadece gövde alın servisten. Montaj kendiniz de yapabilirisinizBen de bugün aradım, katlanır aynaya 1900 dedi, sürekli zam geliyormuş..Bunu orjinal takmasak sorun çıkarır mı acaba? 1900 az para değil..
@Yusuf hocam servisi aradım, araç fabrika çıkışı katlanır değilse satmıyoruz diye saçma bi yanıt verdi, farklı servisleri aradım hepsi aynı şekilde döndü. Olmadı fabrika çıkışı katlanır aynası olan bir araçla gidip o plakaya almak lazım [emoji4] yalnız mekanizma alınabildiğini bilmiyordum, çok iyi olur aslında, bu mümkün mü ?Çıkarmaz hocam. Çinden alabilirsiniz. Kapaklar sinyaller ve cam da size kalır. Serviste 650 tl katlanır ayna gövdesi bildiğim kadarı ile. Olmadi sadece gövde alın servisten. Montaj kendiniz de yapabilirisiniz