Durban 18 mi Salvador 17 mi !!!

Sessiz lastik konusunda ''NOKİAN'' serilerine de bakabilirsiniz. Kış lastiğini kullanan biri olarak sessizlik ve konfor konusunda çok memnundum. zaten firma kış lastiklerinin mucidi. yaz lastikleri konusunda ise bir deneyimim yok ama genel olarak olumlu yorumlar var. üstelik piyasaya göre daha ekonomik. araştırmanızı tavsiye ederim.

@Burak_53

burak hocam anadolu yakasına geçersen yolun altunizadeye düşerse bir tur atıp denemek lazım :)  

@Redline durban jantların konforu okadar etkileyecegini düşünmeyin bende siparişini verip beklediğim golfun jantını durban olarak seçtim :) çoğu yorum yapanların kulaktan dolma bilgi ile ön yargılılar piyasada zaten kaç golften biri durban jantlı :)

Hocam yeni lastikler çıktı piyasaya güncel versiyonlardan seçiminizi yaparsanız daha iyi olur bence

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Micheline pilot sport 4

continental conti sport contact 6

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu lastiklerin bi önceki serilerini kullandım hepsi başarılı yeni serileri muhtemelen daha iyidir tavsiye ederim 

Bu lastiklerin bi önceki serilerini kullandım hepsi başarılı yeni serileri muhtemelen daha iyidir tavsiye ederim 
Bende de şuan continental var memnunum

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Redline Hocam tungsten araca durbanı yapıştırıp geçmek lazım pişman olmazsın araca her baktığında için açılır. Lastik olarak da Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 çok övüyorlar bi göz atmanızı tavsiye ederim.

Wolfsburg dedi:
Yeni Tiguan R jantı muhteşem olmuş.
Al bitane çık vosvola konya yoluna 3-4-3 seni takip ederiz gerçi sen vag grubu pek sevmezsin ama 

@Wolfsburg

yok hocam yurtdışı örnek resim:))

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt