Golf 8 İmpression Kavrama Sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan prozaccum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

prozaccum

Yeni Üye
İsim
Abdullah
Herkese merhabalar. 2021 model golf İmpression manuel sahibiyim, aracım 9000 km de, henüz yeni aldım. Özellikle düşük viteslerde ayağımı debriyajdan çekerken, tam kavrama anında alt taraftan lık lık diye bir ses geliyor. Üst viteslerde pek duyulmuyor ama ilk 3 viteste ses belirgin. Bu durumu yaşayan var mıdır aramızda, ve bu normal mi ya da bir problem mi, bilginiz var mıdır?

Merhaba, durum güncellemesi yapayım. Araç serviste 3 gün kaldı bakmadıkları yer kalmadı, en son sesin egzoz borularını koruyan kapaktan kaynaklandığını tespit ettiler. Kapak sıcaktan erimesin diye şaseye biraz mesafeli duruyor, vidalarını ne kadar sıkarsanız sıkın şaseye yapışmıyor, bu da düşük devirlerde sallanıp ses yapmasına neden oluyor. Çözüm için araya bir şeyler sıkıştırmak gerek ama 800 - 1000 derece sıcaklarda erir diye çekiğimden bu şekilde kalsın dedim.
Tam olarak egzoz un neresi.? Paylaşabileceğiniz bir resim var mı?

Upvote 0

Sanırım ilk Volkswagen aracınız. Yürüyen biraz kemiklidir, kütür kütürdür iyidir yani rahat olun problem yok.

Upvote 0
Servis normal dedi dışarıda sorduğum arabacı yazılımcı tanıdıklarımda normal dedi. Bilmiyorum banada anarmol geliyor ilk otomatik ve ilk vw arabam olduğu için mi bilemedim.
Benimde ilk otomatik arabam… servis banada dsg ye özel bir ses dedi… kasisten filan geçerken bazen lakırtı yapıyor, oda dsg nin sesi dedi

Upvote 0

Geri