Nedir bu IQ.LIGHT LED Matrix far Çılgınlığı

Life araçlarda far seviye sensörü var. Bu sebeple almıyorsunuz onu. Sadece far anahtarı almanız gerekiyor, ben servisten aldım, ancak Ali'den de temin edilebilir. Sonrasında ise Style veya Rline golflerin farları uyum sağlıyor. Hat gerekmiyor, bizim aracın soketlerindeki pinler yeterli. Birinin yerini değiştirdiler diye biliyorum. Burada en önemli şey kodlama, bunun için benim aracım ile 3 gün uğraştı Enderelektonik Metin bey. Ama değdi doğrusu. Foto istemiş arkadaşlar, style donanım neyse o oldu. Bir türlü müsait olamadım....

Hocam merhabalar,

Ben de impression aracıma düşünüyorum ama bir iki bir şey danışacağım size müsait olursanız. Dm atamıyorum,

Yükseklik sensörü tam olarak aracın neresinde nereyi kontrol etmemiz gerekiyor ve led performans olan matrix olmayan farlarda kayar sinyal var mı? Montajı kodlaması vb.

Özelden de yazabilirsiniz 05364154453

Hocam merhabalar,

Ben de impression aracıma düşünüyorum ama bir iki bir şey danışacağım size müsait olursanız. Dm atamıyorum,

Yükseklik sensörü tam olarak aracın neresinde nereyi kontrol etmemiz gerekiyor ve led performans olan matrix olmayan farlarda kayar sinyal var mı? Montajı kodlaması vb.

Özelden de yazabilirsiniz 05364154453

O gelmeden ben yazim:) eksiğimi tamamlar...

- Yükseklik sensörü impression da sol arka tekerin oradaki demirde yeri var oraya takılıp kablo çekiliyor ve kodlama kontak açılınca far otomatik kalibrasyon yapıyor öne arkaya biri oturur far ona göre kendini ayarlar gibi

- Hayır kayar sinyal yok

- far montajında mevcut soket kullanılıyor sadece kablo ilave ediliyor belkide kablo gerek kalmıyor bcm de yer değişiyor

- far düğmesi alacaksın.

O gelmeden ben yazim:) eksiğimi tamamlar...

- Yükseklik sensörü impression da sol arka tekerin oradaki demirde yeri var oraya takılıp kablo çekiliyor ve kodlama kontak açılınca far otomatik kalibrasyon yapıyor öne arkaya biri oturur far ona göre kendini ayarlar gibi

- Hayır kayar sinyal yok

- far montajında mevcut soket kullanılıyor sadece kablo ilave ediliyor belkide kablo gerek kalmıyor bcm de yer değişiyor

- far düğmesi alacaksın.

Abi teşekkür ediyorum sanırım led performans olanları alacağım bu haftasonu halledeceğim. Teşekkürler 🙏🏻

Selamlar tekrardan, led performance farlarının amerikan parklı olan modelleri bizim araçlara uyum sağlar mı acaba sorun yaşar mıyız?

Ekli dosyalar

• IMG_8891.jpeg
    IMG_8891.jpeg
    132.7 KB · Görüntüleme: 36
Selamlar tekrardan, led performance farlarının amerikan parklı olan modelleri bizim araçlara uyum sağlar mı acaba sorun yaşar mıyız?

Ender Elektronik ile görüş geçmiş zaman bu farın aynısını taktığını hatırlıyor gibiyim Metin beyi iste selam söyle...

Ender Elektronik ile görüş geçmiş zaman bu farın aynısını taktığını hatırlıyor gibiyim Metin beyi iste selam söyle...

Görüştüm kendileriyle amerikan parklı versiyon yapmamışlar neyle karşılaşırız bilemiyorum diyor. Matrix için de uzun far sellektör çalışmaz kamera olmadan bilgisi aldım. Led performance Far aramaya devam edeceğim gibi şimdilik.

Görüştüm kendileriyle amerikan parklı versiyon yapmamışlar neyle karşılaşırız bilemiyorum diyor. Matrix için de uzun far sellektör çalışmaz kamera olmadan bilgisi aldım. Led performance Far aramaya devam edeceğim gibi şimdilik.

Matrix için uzunları yazmıştım zaten kamera olmadan matrix yok hükmünde, diğer farlara bak bulursam eklerim buraya...

Herkese iyi forumlar. 2022 model T-Roc alma düşüncesindeyim ikinci el olarak. Malum sarı site üzerinde konuda bahsedildiği gibi herkes kendi aracında olmayan özellikleri bile var olarak gösteriyor. Bundan dolayı asıl merak ettiğim husus; Makyajlı kasa T-Roc R-Line paketlerde IQ Light teknolojisi mevcut(Merceklerin kenarında belirtilmiş) ayrıca aracın kendisinde ön cam üstünde kamera yer alıyor. Bundan kaynaklı uzun far asistanı var olduğunu düşünüyorum fakat bu IQ Light olan farlar Matrix özelliğini içeriyor mu ? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Geri
Üst Alt