RCD300'den RCD510'a

Instagram'dan yazdığımda dönmediniz oradan detaylı bir şekilde konuşabilmeyi isterdim arabayı alalı neredeyse 6 ay olacak daha hiç radyo açmadım yada arabayı sürerken müzik dinlemedim, ama arabayı aldığım 2. gün İstanbul'dan Antalya'ya döndüğümde fahri müfettiş ihbarından dolayı yüksek sesle müzik dinlemekten ceza yedim :D En son 2020'de güncellenmesi sıkıntı olmaz orijinal bluetooth kiti varsa ve ses kalitesi iyiyse benim için sorun yok.

rcd510larin kendi icinde 3 cesidi var. İlk nesil blaupunktlar, daha sonra gelen daha guncel
olan bosch marka olanlar ve yine bosch olup geri gorus kamerasi destekleyenler. Benim tavsiyem Bosch olup geri gorus kamerasi destekleyen versiyon eger kamera taktirma gibi bir niyetiniz varsa. Kamera destekleyenlerin arkasinda Sarı bir soket cikisi daha bulunmakta

Geri görüş kamerası taktırmak zahmetli diye biliyorum park için ihtiyacım yok ama donanım olarak iyi olabileceği için taktırabilirim bagaj hâlâ eskisi gibi açılmaya devam edecek sanırım.

Instagram'dan yazdığımda dönmediniz oradan detaylı bir şekilde konuşabilmeyi isterdim arabayı alalı neredeyse 6 ay olacak daha hiç radyo açmadım yada arabayı sürerken müzik dinlemedim, ama arabayı aldığım 2. gün İstanbul'dan Antalya'ya döndüğümde fahri müfettiş ihbarından dolayı yüksek sesle müzik dinlemekten ceza yedim :D En son 2020'de güncellenmesi sıkıntı olmaz orijinal bluetooth kiti varsa ve ses kalitesi iyiyse benim için sorun yok.
Hesabiniz neydi acaba gormemisimdir yada tanimadigim icin cikartmisimdir. Tekrar yazarsaniz yardimci olurum. Bende daha yeni yuksek sesten ceza yedim orijinal ses sistemi ile😅. orijinal bluetooth kitinin fiyati rcd510lar ile kafa kafaya idi yanlisim yoksa. Ben bulamadigim icin uzerindeki cin mali donusturucuyu degistirmedim ama ses kalitesi olarak bir sorunu yok tek eksigi telefon gorusmesi yapilamiyor.

Geri görüş kamerası taktırmak zahmetli diye biliyorum park için ihtiyacım yok ama donanım olarak iyi olabileceği için taktırabilirim bagaj hâlâ eskisi gibi açılmaya devam edecek sanırım.
Kameraninda iki tipi var biri plaka lambasinin oraya takilan digeride bagaj kapagina. Plaka lambasina takilan daha az zahmetli ve fiyat olarak daha uygun

Öyle de kötü görünüyor ya arabanın orijinal görüntüsünün dışına çıkmak hiç istemiyorum bagaj kapağı olan daha mantıklı benim için ama dediğiniz gibi daha zahmetli uğraşmaya değer mi bilmem para konusunda sıkıntı yok bulur yaptırırım ama kendim yapamayacağım için parasıyla da olsa olmuyor.

Öyle de kötü görünüyor ya arabanın orijinal görüntüsünün dışına çıkmak hiç istemiyorum bagaj kapağı olan daha mantıklı benim için ama dediğiniz gibi daha zahmetli uğraşmaya değer mi bilmem para konusunda sıkıntı yok bulur yaptırırım ama kendim yapamayacağım için parasıyla da olsa olmuyor.
o zaman cokta gerek yok ihtiyaciniz olmuyorsa, bende sensor dahi yok, gerekte yok. Kamera desteklemeyen modeller piyasada daha uyguna bulunabiliyor

Sizin arabadaki ekranın aynısından istiyorum hiç sırıtmıyor ve çok estetik görünüyor Aux ve Bluetooth yeterli olacaktır benim için nereden temin edebilirim acaba internetten nereden alabileceğimi bilemiyorum ve sanırım @HONEY adlı kullanıcı 510 satmıyor.

Aynen hocam sadece mib2 ve rcd330 satiyorum

Rcd330 carplayli vardi bitti

Sonu 187a kod ile biten rcd330 alabilirsiniz 10 bin civarina carplaysiz Bluetooth ve geri gorus destekli cihazdir ( bu modelde bitti )

Ekli dosyalar

• IMG_5402.jpeg
    IMG_5402.jpeg
    225.4 KB · Görüntüleme: 14
RNS510 bulabileceğim başka bir yer biliyor musunuz acaba?

Sizin arabadaki ekranın aynısından istiyorum hiç sırıtmıyor ve çok estetik görünüyor Aux ve Bluetooth yeterli olacaktır benim için nereden temin edebilirim acaba internetten nereden alabileceğimi bilemiyorum ve sanırım @HONEY adlı kullanıcı 510 satmıyor.
Rcd510 var elimde. Soket sokete takilan bluetooth kiti de var ama kit yan sanayi. Muzik dinleme ve sesli gorusme yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 1000007918.jpg
    1000007918.jpg
    256.4 KB · Görüntüleme: 20
  • 1000007846.jpg
    1000007846.jpg
    389 KB · Görüntüleme: 20

Geri
Üst Alt