Kuş pisliğine en kral seramik bile bişey yapamaz, kuş pisliği o kadar sıkıntılı bir illet ki 2-3 gün kalsın camda bile deformasyon yapıyor.
Ozaman gerek yok benim için peki yağmurda brandanın zararı olurmu...
Kuş pisliğine en kral seramik bile bişey yapamaz, kuş pisliği o kadar sıkıntılı bir illet ki 2-3 gün kalsın camda bile deformasyon yapıyor.
Su geçirmez olanlardansa ise bir zararı olmaz, fakat yazın sıcaklarda terleme yapıyor falan diyorlar onu bir öğrenmek lazım, brandanın iç kısmı miflonlu olanlar boyayı koruma açısından daha iyi oluyorOzaman gerek yok benim için peki yağmurda brandanın zararı olurmu...
Su geçirmez olanlardansa ise bir zararı olmaz, fakat yazın sıcaklarda terleme yapıyor falan diyorlar onu bir öğrenmek lazım, brandanın iç kısmı miflonlu olanlar boyayı koruma açısından daha iyi oluyor
Abi benim gördüğüm şu; ceramic boş iş, yaptığın gün ve sonrasında bir hafta araç parlıyor sonra nanay.
Koruma isteyen kullanıcının tek alternatifi kaliyeli ppf poşet komple kaplama 60/90 bin arası değişiyor. Ama gerçekten işe yarıyor
(kışın)Valla hiç bilmiyorum ya bizim eski sponsor semtuningden aldım niken marka (bu led markası değilmiydi) yağmur geçiriyormu deneyeceğim ama o kadar kaliteli bir ürün değil hatta bir kaç santim önler dar gibi geldi bana bir ara fotoğraf paylaşırım sanki golf8 için değil gibi geldi bana...
(kışın)
su geçirmemesi lazım, su geçiriyorsa zarar verir,
(yazın)
iç kısmı miflon vs.. ekstra bir malzeme olmalı ki bu sayede dış kısımdaki malzeme ile teması kesip sıcaktan boyaya zarar vermesin.
Seramik-boya koruma ürünleri kuş pisliği gibi olaylarda verniğin zarar görmesini geciktirir. Misal(rakamları temsili veriyorum) normalde 5 gün kalsa boyaya zarar verirse seramikli araçta o süre 10 gün olur. Ayrıyeten seramik kaplama boyanın üzerinde hidrofobik etki oluşturur. Kir kolay tutmaz, tutan kirde aracı yıkarken kolayca çıkar. Araç boyası da korumasız araca göre parlaktır. Ara ara hızlı cila ile desteklemek daha iyi oluyor. Tabi seramik koruma vs yaptırıp aracı benzinliklerde ki kostikli köpükle yıkıyorsanız korumayı kısa sürede alır. Ph nötr şampuan kullanmak lazım.
Eğer ki seramik koruma türevi yaptırmıyorsanız aracı kendiniz yıkıyorsanız her yıkama sonrası güzel bir hızlı cila yapmak da iyi olur. Diğerlerine oranla hem ucuz hem pratik.
Abi benim gördüğüm şu; ceramic boş iş, yaptığın gün ve sonrasında bir hafta araç parlıyor sonra nanay.
Koruma isteyen kullanıcının tek alternatifi kaliyeli ppf poşet komple kaplama 60/90 bin arası değişiyor. Ama gerçekten işe yarıyor
Evet kullanabilirsiniz.Bende bu ikisi var diğer araçta yıkamadan sonra sarıyı yapıyordum. Diğerinide ayda bir...
İşimi görür zaman değilmi...
Ekli dosyayı görüntüle 70558
Ekli dosyayı görüntüle 70559
Bazı kuşların ki epey etkili oluyor. Her gün 1 defa 1-2dk kontrol etmek gerek. Bazı yerlerde muzdaribim. Herkese kapalı garaj şart ama nerdeeeKuş pisliği 1 gün bekledi. Tavanda leke oldu. Görüldüğü an silinmeli. Akşam görüm silmedim sabah silmedim. İş çıkışı sildim bile bile oldu gitti ://