Merhaba arkadaşlar yeni aracımın bugün ön ayak aydınlatmasını ve ön konsol ledinin montajını yaptık sorunsuz çalışıyor fotoğrafları paylaşacağım hava kararınca çekince...

Şuan araç içinde yapacağım tek işlem dokunmatik direksiyon kaldı...

Özellikle aracında hız sabitleme yani CNL özellikli daha sonra dokunmatiğe geçen arkadaşlar var ise fotoğrafını paylaşabilirmi yanlış tuş takımlı almak istemiyorum...

Ekli dosyayı görüntüle 71049
Ekli dosyayı görüntüle 71050
Ekli dosyayı görüntüle 71051
Abi bunun ledlerini nereden aldin link varmi? Birde renk degisiyormu ekrandan rgb mi tek renk mi?

Hangi servis abi bizim burda Uzay var böyle şeyler isteyince pek satma taraftarı olmuyorlar.

Alırsın uzaydan ben öncekini uzaydan almıştık @İlker34 desteği ile...

Tamaşta Zülfikar bey var yedek parçada ödeme yap gelince arıyor zaten alamanyadan geliyor...

Ayak aydınlatma;
10 gün önce tanesi 633₺ idi sağ sol iki tane alacaksın...

IMG_2956.jpeg

Orta konsol led oda on gün önce 1.151₺ idir

%4 zam geldi deniyor...

IMG_2957.jpeg

etsi lerde yakıt tüketimi ortalaması aracın elektrikle gittiği zamanları düşüyor mu ? 1.5.etsi ile çevre yolunda 80 km yol gittim 120 yi geçmeden ortalama 6.3 litre yaktı ama aracın kaç km yol gidebileceğini gösteren benzin km göstergesi araç elektrik kullandığı zaman yükseldi yani demek istediğim araç 80 km nin 60 km sini benzinli gidiyorsa aracın verdiği ortalama o benzinli gittiği km mi yoksa 80 km'nin mi ortalaması
Araç elektrikli bir tahrik motoruna sahip değil, elektrikle yönetilen krank miline bağlı bir motor var. Devreye girdiğinde 1.0 motor içerisinde bulunan dişlililerden kaynaklı sürtünmeyi durdurarak araçta yelken mod denilen durum oluşuyor. Bu sırada yakıt, motor tamamen duruyor ve yakıt tasarrufu bu aşamada oluyor.

maşallah abi, montaj ender mi? yoksa emre mi ? :)

Montaj Ender Elektronik Selahattin abi...

Kodlama vs mekanın sahibi Metin bey...

Benim yekünüm vardı orada İşim görülsün 👍

Bu arada dokunmatik yanyana üç direksiyon koydum...

Çin malı beğenmedim,
Alamanya falan dedikleri ürün baktım...
Ama orjinal başka bu nedenle orjinal ürün alacağım...

Montaj Ender Elektronik Selahattin abi...

Kodlama vs mekanın sahibi Metin bey...

Benim yekünüm vardı orada İşim görülsün 👍

Bu arada dokunmatik yanyana üç direksiyon koydum...

Çin malı beğenmedim,
Alamanya falan dedikleri ürün baktım...
Ama orjinal başka bu nedenle orjinal ürün alacağım...
Dokunmatik tuş için sadece o kısım tuş takım panelinin değişmesi yetmiyor mu? Komple mi değişmesi gerek?

Dokunmatik tuş için sadece o kısım tuş takım panelinin değişmesi yetmiyor mu? Komple mi değişmesi gerek?

Tek tuş takımı aliexpresten alınabilir...

Ben direksiyonu eski aracımda kullandığım ve rline pakette olan gibi biraz daha spor ve kaslı almak istiyorum...

IMG_2969.jpeg

Dokunmatik tuş takımından herkes şikayetçi, yanlışlıkla basma ve kullanışlı olmadığı durumlarından ötürü. Merak ediyorum açıkçası deneyimleme fırsatım olmadı.

Dokunmatik tuş takımından herkes şikayetçi, yanlışlıkla basma ve kullanışlı olmadığı durumlarından ötürü. Merak ediyorum açıkçası deneyimleme fırsatım olmadı.

Ben kullandım orjinal ürün hiç sorun yaşamadım...

Geri
Üst Alt