benim araçta araba uykuya girince tip c deki gücü kesiyo, bende almak istiyorum, alırsanız görsel eklermisiniz, ayrıca türkiye de görmüştüm bu ürünü.
Bu şekilde gözüküyor. Araba direkt güneş altında değilse gündüz de yanıyor. Üzerindeki sensör gölgeyi gündüz olarak algılamıyor yani. Burada ışık olmamasından hiç hoşlanmıyorum o yüzden ben memnunum işimi görüyor.

Ekli dosyalar

• IMG_3638.jpeg
    IMG_3638.jpeg
    106.2 KB · Görüntüleme: 26

Merhaba beyler, belki katlanır aynası olan ve altındaki ledin yuvarlak şekilde yanmasından sıkılan olur buradan paylaşıyorum bu arada ben almadım R sahibi arkadaşımın ledi bozulmuştu servisten aldı bende çektim parça kodunun fotosunu...

5H1945301A​

5H1945302A​

Ekli dosyayı görüntüle 74183
Ekli dosyayı görüntüle 74184
Ekli dosyayı görüntüle 74185
Merhaba,
Benim araç style paket ve ayna altındaki led in filtresi tek tarafta düşmüş. bir taraf alttaki fotoğraf gibi yanarken diğerinde ışık dağılıp gidiyor. Bu filtreyi bulma ihtimalim var mı sizce?
Teşekkürler şimdiden.

Merhaba yeniden, yukarıdaki yazımı silmedim belki başına gelen olur faydalanır. Benim düşmüş sandığım filtre aslında kirlenmiş, tesadüfen ışığın üstünü etrafını biraz daha detaylı kurulayınca farkettim. İki tarafı da detay fırçasıyla temizleyip yeniden kurulayınca eskisi gibi oldu.

1727421817414.png

Son düzenleme:
Merhaba,
Benim araç style paket ve ayna altındaki led in filtresi tek tarafta düşmüş. bir taraf alttaki fotoğraf gibi yanarken diğerinde ışık dağılıp gidiyor. Bu filtreyi bulma ihtimalim var mı sizce?
Teşekkürler şimdiden.

Ekli dosyayı görüntüle 78413

Hiç görmedim o filtreyi ama aliexpreste ledler satılıyor...

Bu şekilde gözüküyor. Araba direkt güneş altında değilse gündüz de yanıyor. Üzerindeki sensör gölgeyi gündüz olarak algılamıyor yani. Burada ışık olmamasından hiç hoşlanmıyorum o yüzden ben memnunum işimi görüyor.
Linki var mı hocam acaba, metin abinin linkten mi aldınız yoksa.

Aynı satıcı zaten Ülkemizden çok alan var buradan alın sıkıntı yok...

Selam arkadaşlar...

İşte aracı normal kullanmak istiyorum hep birşeyler beni dürtüyor:) karşıma böyle bir şey çıktı...

Araç sahibi R 'a çevirmiş Rline aracını, bende dedim Life' ı Rline yapayım...

Şansım orjinal ve aracımın renginde takıp kullanacağım🤭

Kısmet işte birazda böyle bineyim...

e9fa7182-fd1f-443e-b0d2-ed9cc4ff884c.jpeg
f4d88a07-ff74-496d-8402-52b17f26e990.jpeg

Abi süper olmuş.Renkte aynı daha ne olsun emekli şansı diyelim:) Arabanın en büyük görüntü eksiği giderilmiş olacak.🧿Yalnız o tampona atış talimi mi yapmışlar?Kaç kere delmişler plakalık için 🤷‍♂️

Abi süper olmuş.Renkte aynı daha ne olsun emekli şansı diyelim:) Arabanın en büyük görüntü eksiği giderilmiş olacak.🧿Yalnız o tampona atış talimi mi yapmışlar?Kaç kere delmişler plakalık için 🤷‍♂️

Aynen emekli şansı:) valla anlamadım park sensörü ile alakalı belki çok da önemli değil kapanacak:)

Bana çamurluk logosu lazım:)

IMG_1531.jpeg

Son düzenleme:
Evet güncel çekeyim tampon alış verişim iptal oldu başka bahara kaldi hevesim:)

Geri
Üst Alt