EmirFido
Yeni Üye
Hız kameraları gerçekten doğru mu ve güncel mi bunlarDaha önce Mib 2 discover pro kullanmadım. Direkt Mib 2.5 Discover pro kullandım. Bu ünite için POIBase sitesinden POI kütüphanesi indirirken genel olarak Discover Pro diyor. 2 veya 2.5 ayrımı yok. dolayısıyla zannedersem sizin cihazda da POI'leri kullanabilirsiniz.
Bir üniteye aynı anda sadece bir tek POI kütüphanesi yüklenebiliyor. Birden fazla yüklenemiyor. O nedenle mesela hali hazırda var olan POI'ler + sizin kendinizin hazırladığı ve vw'de olmayan POI'ler + hız kameraları POI lerini bir uygulama vasıtası ile (Ben POIBase kullanıyorum, Avrupa'da yaşayanlar Car-Net kullanabiliyor) tek bir POI kütüphanesine getirilip akabinde cihaza yüklenmeli.
Ben kendim yukarda gördüğünüz gibi kendi kütüphanelerimi oluşturdum. Onları cihaza indirip yükledim. Normalde sadece 5 adet POI kategorisi oluşturmanıza izin veriyor POIbase. Ben hem 40 POI kategorisi yükleme hem de hız kameraları yükleme için 15 € ödedim.
Hız kameralarını paylaşamam ancak istediğiniz spesifik bir POI varsa maksimum 5 adede kadar gruplandırıp forumla paylaşabilirim. Forumda isteyenler varsa en çok talep edilen POI'leri bir araya getirip akşam buraya yüklerim.