Merhabalar, güncelleme vermek istedim. VW' e sorunum hakkında mail attığımı belirtmiştim. VW olumsuz geri dönüş yapmıştı ama ben yine de mail atmaya devam ettim ve sorunumu açıkçası aptala anlatır gibi anlattım. En sonunda ciddi cevap verdiler ve aracım hakkında tüm bilgileri istediler; VIN numarası, bilgi-eğlence sisteminin parça numarası, donanım numarası, yazılım bilgileri, telefonumun işletim sisteminden tutun işlemcisinin ne olduğuna dair ekran görüntüsüne kadar tüm bilgileri istediler, ben de bu istenilenlere ek olarak video çekip gönderdim. En sonunda sorunumu çözdüklerini ve hangi servise gitmek istediğimi sordular. Bursa'da yaşadığımdan ARCA Bursa' yı istedim. Plaka bilgilerim dahil tüm bilgilerimi istediler ve bana geri dönüş yapılacağı söylendi. Ertesi gün Arca Bursa'dan aradılar ve mail geldiğini, app-connect sorununun çözüleceğini belirttiler. Bugün gittim servise, bilgi-eğlence sisteminin yazılımını güncellemişler, 1805 oldu yazılım, ek olarak başka neler yaptılar bilemiyorum ama sorun çözüldü. Servis danışmanının söylediğine göre ingilizce mail göndermiş VW Almanya ve bir yönerge yollamışlar. Onu uyguladıklarını söylediler serviste. Problem yaşayanlara tavsiyem bilgi-eğlence sistemini güncelletsinler, selamlar