Golf 8 impression gizli özellik sorunu

Cpt_33

Üye
İsim
Ali
Herkese merhaba, 2023 model golf 8 impression aracım var bugün gizli özellik açılımı yapıldı. Karşılama uğurlama ışıkları menüsü ekrana gelmesine rağmen ( ayarda yapılabiliyor) pratikte araç karşılama uğurlama ışıklarını yakmıyor yaptırdığım kişi bazılarında böyle olabiliyor dedi. Bu durumun bir çözümü var mı?

Herkese merhaba, 2023 model golf 8 impression aracım var bugün gizli özellik açılımı yapıldı. Karşılama uğurlama ışıkları menüsü ekrana gelmesine rağmen ( ayarda yapılabiliyor) pratikte araç karşılama uğurlama ışıklarını yakmıyor yaptırdığım kişi bazılarında böyle olabiliyor dedi. Bu durumun bir çözümü var mı?
Naptın hocam çözüldümü sorun

Upvote 0
Bende de karşılama ışıkları kodlama dan sonra çalışmadı fabrika ayarlarına geri dön yaptım anında çalıştı sizin kodlama ile ilgili problem olabilir

Upvote 0
Bende de karşılama ışıkları kodlama dan sonra çalışmadı fabrika ayarlarına geri dön yaptım anında çalıştı sizin kodlama ile ilgili problem olabilir
Bendede çalışmıyor menüde gözüküyor ama çalışmıyor nasıl fabrika ayarlarına döneceğim?

Upvote 0
Yaptım ama olmadı 😞
Problem tam olarak nedir bilemiyecem yaptırdığınız yerle bi görüşün veya başka bi yere götürün siz hangi şehirde siniz bilmiyorum ama ben Bayburt'tayım bişe yaptırmak istesem mecbur il dışına gidiyorum zor oluyor benim için

Upvote 0

Geri
Üst Alt