Merhabalar; http://www.autobild.de/artikel/seat-leon-1.6-tdi-100.000-kilometer-dauertest-10253987.html Google çeviri bi yere kadar yardımcı oluyor. Konu hakkında detaylı bilgi verebilecek arkadaş varmı acaba? İyi akşamlar teşekkürler.
Hocam teşekkürler yorum için.@Uygar Dediklerini okuyup,anlayamadım ama almancada Volks Halk,Wagen araba demek.
Volkswagen=Halkarabası.
Ama ilk adı kübalwagen miş.Oda Kova araba demek.
@yusuf Hocam kıyas yapmıyorum, golf daha kaliteli şüphesiz. Leon fiyatına oranla iyi bir alternatif. Ben araç bakıyorum alınca da uzun süre değiştirmem. Benim için önemli olan fiyat performans. Tabi ki herkes en iyi aracı kullanmak ister ancak ben de elde olan imkanlar dahilinde en iyi araca ulaşmaya çalışıyorum.@Uygar bu iki araç arasında kalmak çok doğal. Leon satıp golf alan çok kişi gördük ama mecbur kalmadıkça golf satıp leon alan görmedik
@Uygar
Su arabalar içinde Once golf ardindan leon gelir zaten.
Simdi bu 2 si arasinda da kagit ustunde ve kisa testlerde cok bir fark yokmus gibi gözükür.
Ama leon alip trim sesleri aracin heryerinden 5000 km den itibaren gelmeye baslayinca. 2016 model arac icinde bazi plastiklerin oynadigi ve elektrikli park freni yerine garc gurc diye cektiginiz bir el freni görünce.
Autohold denen nimetin c segmentinde sadece 2 aracta olduğunu (golf ve a3) ogrenince.
Kafanizi çevirdiğiniz heryerde modifiyeli apache tayfasi leonun golfe gore daha cok olduğunu görünce.
İşte uzun yillar boyu kullanacaksaniz keske dememek icin.
Ayni altyapıya ama cok daha iyi malzeme kalitesi ve iscilige sahip golfu tercih edin derim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@silvershadow Hocam forumu uzun süredir takip ediyorum sohbetlere katılmasam da forum içeriği çoğu incelemeyi, kıyaslamaları,sohbetleri, sorunları vs. vs. takip ediyorum.@Uygar
Değerli Hocam;
Bahsettiğiniz Almanca makaleye göz attım.
Şanzıman merkezli çözülemeyen kronik sorunlardan bahsetmişler ve ince ironi içeren "İspanyol Golf'ü" deyimini de kullanmaları onun asla bir Golf olamayacağının kanıtı gibi sanki.
Eren Kardeşimin Mahlle baskısından çekinerek söyleyemediğini düşündüğümü söyleyeyim
Çektiğiniz pozlardaki araçlara bakıp da gözüm Ford Focus'u aramadı desem yalan olur...
Şuna da göz atmanızı öneririm:
ve şuna
ve şuna da
kısacası bu konudaki tüm başlıklara
http://www.golftutkusu.com/forum/24-neden-golf-diğer-markalara-karşılaştırmalar/
Saygılarımla