Bu 1805 sürümünün sürüm notları var mıdır acaba? Yani neleri geliştirmişler acaba? Android autoya bağlanma sorunum hala devam ediyor çünkü, bir umut bu güncellemeler kaldı.VW MEN3 için güncel versiyon 1805...
Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
https://disk.yandex.com.tr/d/8WpanwAmUC0CHw
Güncellemenin hangi hata düzeltmesini içerdiğini bilmiyorum. Akünüz yeni ise veya akü desteğiniz varsa, güncelleme yapabilirsiniz. Sonucuda buradan yazarsınız...Bu 1805 sürümünün sürüm notları var mıdır acaba? Yani neleri geliştirmişler acaba? Android autoya bağlanma sorunum hala devam ediyor çünkü, bir umut bu güncellemeler kaldı.
Servise bir sorun olduğunu söylemediğiniz sürece güncelleme yapmak istemezler. Çalışıyorsa ne gerek var diye düşünülür. Bu yüzden imkanınız varsa ve dosyalara ulaşabiliyorsanız kendiniz yapın.17 Ocak'ta 90S8 aksiyon güncellemesi yapılırken aracın TPI'ya göre yeni multimedya yazılımının olmadığını söylediler. 1805 sürümünden bahsettim fakat bilgileri yoktu.
exFAT veya FAT32 olarak formatlayın, flash diskin içinde sadece data ve meta klasörleri olacak. Ben mib3 güncellemesini bu şekilde yaptım.Şimdi öğle arasında elimdeki diski FAT32, NTFS ve exFAT olarak formatlayarak zipli ve zipten çıkartıp denedim ancak cihaz bir türlü güncellemeyi görmedi.
Başarılı olan arkadaşlar paylaşabilirlerse bize de yol gösterici olur
Bu kombinasyonu denedim ancak Select Release ekranında hiçbir şey çıkmadı.exFAT veya FAT32 olarak formatlayın, flash diskin içinde sadece data ve meta klasörleri olacak. Ben mib3 güncellemesini bu şekilde yaptım.
Güncellemeyi yapabildiğinize sevindim. Sizin güncelleme EU olduğu için rusyada bir arkadaştan aldım.Bu kombinasyonu denedim ancak Select Release ekranında hiçbir şey çıkmadı.
Edit: FAT32 diskin içerisine dosyanın adıyla klasör oluşturup atınca cihaz güncellemeyi gördü ve başarıyla yükledi.
Ekli dosyayı görüntüle 73088
Ekli dosyayı görüntüle 73090
Ekli dosyayı görüntüle 73091
Ekli dosyayı görüntüle 73093
@strategos dosya için tekrardan teşekkürler. Nerden ulaştığınızı paylaşabilirseniz bizler için ilerde kaynak olur.
Ayrıca USB Type A diski takabilmek için aşağıdaki aparatı kullandım.
https://www.amazon.com.tr/dp/B08K8538BC
Hepsi korundu.Guncelleme yapan arkadaslara ufak bir sorum var. Acilan gizli ozellikler ve ayarlar guncelleme sonrasi korunuyor mu? Tesekkurler.