Edit 2: Ve sonunda uzun süredir beklediğimiz hayaller gerçek oldu ve hayalet gösterge montajımız tamamlandı.
Buna ek olarak lastik basınç izleme, iç denetimli sensör ve buzzer retrofitlerimizi de gerçekleştirmiş olduk. Ancak benim araçtaki bcm eski tip olduğundan sanırım buzzerı şimdilik aktive edemedik zaten tek o kaldı onu da sağolsun
@zulalyol abi bu hafta sonu tekrar gelip tamamlayacak yeni tip bcm montajıyla.
Bcm değişeceği için hayalet gösterge gizli özellikleri bu haftasonu açılacak ve detaylı görselleri o şekilde ama stock göstergeden iki tane fotoğraf ekledim. Sonrasında buzzer de aktive olmuş olacak. Bugüne kadar aracımda yapılan neredeyse büyük bir çoğunluk retrofitler, eskiye dönük hata düzeltmeleri ve donanım iyileştirmeleri konusunda benden desteğini ve tavsiyelerini esirgemeyen ve her daim abiliğini üzerimde hissettiğim
@zulalyol abiye teşekkür ediyorum.
You the man Ayrıca uzaktan kodlama ve diğer online destek konusunda destekleri için
@forjust1day Tuna beye de buradan teşekkür ediyorum.
Son olarak, retrofitlerimi şimdilik burada noktalamayı düşünüyorum tabi golf tutkusu pek ara vermeyi sevmiyor forumdaki üstadlar benden çok daha iyi bilirler
Herkese keyifli okumalar dilerim.