Hybrid araçlarda egzos muayenesi hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan myMK7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Olayı hortlatmış olayım, muayeneye giren arkadaşlar egzoz muayenesi var mı? 2022 Golf8 Etsi.

Olayı hortlatmış olayım, muayeneye giren arkadaşlar egzoz muayenesi var mı? 2022 Golf8 Etsi.

Bende merak ediyorum geçen yıl forumda bir arkadaş gerek yok demişti ben servise sordum yaptıracaksın dedi hangisi doğru acaba...

Muayeneyi yapacak olan TÜVTÜRK kendi sitesinde hibrit araçların egzoz muayenesinden muaf olduğunu belirtmiş. Ruhsatta benzin+elektrik yazan araçlar egzoz muayenesinden muaftır. Hibrit sistemin mild veya başka türlü olmasına dair bir ayırım yoktur.

Ekli dosyalar

• IMG_3227.png
    IMG_3227.png
    115.6 KB · Görüntüleme: 13
Muayeneye giren arkadaşlar çıkacaktır. En doğru bilgi onlarda.

Mantıken sadece elektrikli araçların muaf olması gerekir…

Egzosu olan sey egzos muayenesinden nasıl muaf oluyor.

Halen inanamayanlar konuyu boşuna uzatmış

Resmen , direk , endirekt mild hibrit yada tam hibrit muaf işte ....bitti.

Erkek olup erkek görünümünde olmayanlar askerlikten muaftır gibi? (Bedelli 280 bin cepte kaldı)

eTSI araçların egzoz muayenesinden muaf olduğunun TÜVTÜRK sayfası, yönetmelik ve tanıkla ispatlandığını düşünüyorum. Halen inanmayan yoktur umarım.

Gün itibarıyla ben de muayeneye girdim. Egzoz yok, ve ücreti kredi kartından çekebiliyorlar diye gittim. Ancak ciddi komisyon (110 TL.) alıyorlar. Bu sebeple nakit gitmek daha mantıklı. Bilgilerinize...

Gün itibarıyla ben de muayeneye girdim. Egzoz yok, ve ücreti kredi kartından çekebiliyorlar diye gittim. Ancak ciddi komisyon (110 TL.) alıyorlar. Bu sebeple nakit gitmek daha mantıklı. Bilgilerinize...
Hani bakanımız açıklama yapmıştı kredi kartından komisyon almak yasak, bunlara cezai işlem yapılacaktı falan falan.

Kredi kartından komisyon alamazlar, kanuni değil…

Geri