Olayı hortlatmış olayım, muayeneye giren arkadaşlar egzoz muayenesi var mı? 2022 Golf8 Etsi.
Olayı hortlatmış olayım, muayeneye giren arkadaşlar egzoz muayenesi var mı? 2022 Golf8 Etsi.
Bu ülkede ne mantıklı ki?Mantıken sadece elektrikli araçların muaf olması gerekir…
Yönetmelik 7. maddeye göre hibrit araçlar egzoz muayenesinden muaftır.Mantıken sadece elektrikli araçların muaf olması gerekir…
Hani bakanımız açıklama yapmıştı kredi kartından komisyon almak yasak, bunlara cezai işlem yapılacaktı falan falan.Gün itibarıyla ben de muayeneye girdim. Egzoz yok, ve ücreti kredi kartından çekebiliyorlar diye gittim. Ancak ciddi komisyon (110 TL.) alıyorlar. Bu sebeple nakit gitmek daha mantıklı. Bilgilerinize...
Gün itibarıyla ben de muayeneye girdim. Egzoz yok, ve ücreti kredi kartından çekebiliyorlar diye gittim. Ancak ciddi komisyon (110 TL.) alıyorlar. Bu sebeple nakit gitmek daha mantıklı. Bilgilerinize...
Alıyorlar ama bı yerde görmüştüm tüketici heyetine mi ne başvurup almış parayıKredi kartından komisyon alamazlar, kanuni değil…