Dostum, Auto finesse iron out demir tozu temizleme spreyi genelde jantlardaki demiz tozlarının temizlenmesinde kullanılmak üzere üretilmiştir., Boyalı yüzeyler için biraz ağır ve yoğun bir temizleyicidir., evet boyalı yüzeylerde de kullanılmaktadır ama bu kullanım polisaj öncesi ve boya koruma/seramik kaplama öncesi kulanılmaktadır., Bunun yerine size yine Auto Finesse'ın Oblitarate zift/katran ve yapışkan temizleyicisini tavsiye ederim bu ürün sizin sorununuz için daha uygun olur., diğeri iron out aracınızdaki ceramic kaplamanıza zarar verir aşındırır..!!Auto finesse demir tozu temizleme spreyini kullandıktan sonra temizlemek için tazyikli su şart mı ? Tazyiksiz çeşme suyu işimizi gormez mi ? ( Benzin istasyonlarında sürünmek istemiyorum açıkçası)
Bilmiyorum aynı mantıkla mi çalışıyorlar ama Meguiar's ın zift böcek kalıntılarını temizleyici sini denedim ama bir etkisini görmedim. ( Böcek izlerine karşı fisfis içine koyduğum karışım daha çok işe yariyordu.(su+Meguiar's şampuan))Dostum, Auto finesse iron out demir tozu temizleme spreyi genelde jantlardaki demiz tozlarının temizlenmesinde kullanılmak üzere üretilmiştir., Boyalı yüzeyler için biraz ağır ve yoğun bir temizleyicidir., evet boyalı yüzeylerde de kullanılmaktadır ama bu kullanım polisaj öncesi ve boya koruma/seramik kaplama öncesi kulanılmaktadır., Bunun yerine size yine Auto Finesse'ın Oblitarate zift/katran ve yapışkan temizleyicisini tavsiye ederim bu ürün sizin sorununuz için daha uygun olur., diğeri iron out aracınızdaki ceramic kaplamanıza zarar verir aşındırır..!!