Kenan Mert Gün
Üye
- İsim
- Kenan Mert Gün
@driver_can Allah kaza bela vermesin, çok güzel görünüyor. Renk yakışmış. Ama benim gönlümdeki renk siyah.. Durban jantları ön plana çıkarmak istiyorum
Siyah çok güzel asil bir renk bir önceki aracım siyahtı.Siyahın Hakkını verdiğimi düşünüyorum Detailing ürünlerimle ama cidden benim gibi takıntılı biriyseniz uğraşılmıyor.Çok dikkat etsenizde çiziklerin önüne geçilmiyor.Koyu renk olarak gece mavisi yada durbanlarla kurşun gri öneririm.Ama siyah bidaha almam sanırım.@driver_can Allah kaza bela vermesin, çok güzel görünüyor. Renk yakışmış. Ama benim gönlümdeki renk siyah.. Durban jantları ön plana çıkarmak istiyorum
Tanıyamadım malesef ama olsun burda tanışırız farketmezayna kapakları 200tl ye mal oldu bana.Can selam, detailturkey den ben Berker tanımışsındır diye düşünüyorum
Ayna kapaklarının fiyatını paylaşabilir misin ?
Şimdi oldu hatırladımyok ben aliexpressten aldım serviste çok pahalı.Sen naptın 308i sattın mıGolf siparişi mi verildi?@driver_can Gtechniq WashMitt konuşmuştuk, Kırmızı 308ci ben
Teşekkür ederim, ürünü servisten mi temin ettin, birde mevcutsa parça koduda alabilir miyim?
Pedal takımını aliexpressten sipariş geç mutlaka çok daha uyguna gelir.Ben önceki polo aracımda ve bunda kullanıyorum gayet memnunum.Bagaj havuzu için yps plast tavsiye ederim koku vs.hiçbişey yok.Ben standart olan ürününü tercih ettim.Ekonomik olanı bilmiyorum oyüzden kalitesi nasıl.Kauçuk paspaslarım servis ürünü onlarda 150-160 lira seviyesinde.Ayna kapakları içinde servistekine okadar vermeye çok gerek yok bana kalırsa.@driver_can
Hayir 308i satmadim. O kardesim ve anneme gecti, ben kendime Golf aldim. Gerci daha teslim almadim.
Farkettigim bir detay var yeri gelmisken soyleyeyim VW de aksesuarlar cok pahali gercekten.
Ornegin aluminyum pedallar 400-500 tl seviyesinde Peugeot serviste orjinal pedal takimi 150 lira. Paspas , bagaj havuzu, ayna kapaklari, marsipiye koruyucular vs cok pahali gercekten...