Golf 8 ön park sensör hatası

sametaslan

Üye
İsim
Samet Aslan
Araç
Golf 8 Life
Merhaba arkadaşlar 1 ay önce bayiden sıfır olarak aldığım golf 8 1.0 etsi life aracımda sensor ile ilgili sorunlar yaşıyorum.
Ön park destek sisteminde bu şekilde hata alıyorum bazen sensörü silip kuruluyorum bazen hemen düzeliyor bazen hata sesiyle yolculuga devam ediyorum.
Kendiliğinden bir müddet sonra düzeliyor. Ayrıca geri gelirken bazen sensorler takılı kalıyor. D ile giderken hala uyarı sesi vermeye devam ediyor. Aracı acıp kapatınca düzeliyor.
Daha önce başına bu tarz hatalar gelen oldumu yoksa hemen servise mi gitmeliyim ?
Aldığım hataların fotolarını ekledim.

1705005127481.png
1705005179270.png

Arkadaşlar merhaba 2 gündür sabah 7de aracı çalıştırdığımda aynı şekilde manevra frenleme fonksiyonu devre dışı ve, park destek sistemi hatası alıyorum. Multimedya ekranı da siyah oluyor. Yaklaşık 1 dk sonra bir hoparlör patlama sesi gibi bir ses geliyor ve düzeliyor. Sonra gün içinde hiç böyl3 bir şey olmuyor. Sabahları camlar buzlanmaya başladı Ankarada, soğuk havalar böyle bir durum yapar mı? Bugün yolum servisten geçti bir sorayım dedim, akşamdan bi gün bırakın sabah biz deneyelim kayda alalım yoksa müdahale edemeyiz dedi danışman. Pek anlam veremedim.
Benzer sıkıntıyı bende yaşadım soğuk havadan kaynaklı bulduğum çözüm şu şekilde işten dönünce aracı stop etmeden önce multimedya ekranını butondan kapatıyorum ertesi gün sabah aracı çalıştırdıktan sonra yine butondan ekranı açıyorum ve hiçbir sıkıntı olmadan direkt açılıyor.

Upvote 0

Geri