Golf 7 sağ yolcu tarafı soğuk üfleme sorunu

35Golf35

Üye
İsim
Fırat
Araç
Golf 7
Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi golf 7 2014 midline aracım kaloriferi açtığım zaman sağ yolcu tarafı soğuk üflüyor.internette ve burda paylaşılan bi kaç video izledim torpidonun altında dişli var yerinden çıkmıştır gibi ama bu modelde böyle bi dişli maalesef yok.kimi arkadaş teybin arkasında olduğunu söylemiş acaba doğru mudur söküp bakmalımıyım ?
Bide belki yardımı olur yorumlarınız için , normalde kontağı açtığım zaman teybin arkasından bi gıcırtı motor hareketi gibi bir ses geliyordu şimdi o ses gelmiyor.böyle bi sorunla karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Aynı sorun bende de var. Ankara'da nerde yapılır bu iş göğüs sökmeden?
14 hazirandan sonra okullar kapanınca bir hafta sonu gel istersen ben temizleyip geri takarım yenisini almaya gerek yok
temizliğini yaptım 5 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok şu anda
temizliği bir şişe sirke ve bir paket karbonata bakar

Upvote 0

14 hazirandan sonra okullar kapanınca bir hafta sonu gel istersen ben temizleyip geri takarım yenisini almaya gerek yok
Eyvallah. Müsaitlik durumuna göre haberleşiriz hocam.

Upvote 0
Ustam bu sökme takma ve temizleme işini videoya alıp bizimle paylaşırsanız kendi adıma çok sevinirim.çoğu arkadaşımızı da bu dertten kurtarmış olursunuz böylelikle

Upvote 0
Upvote 0
Aynen süper olurmuş.sökme takma işini bi görsem bende halledebilirim diye düşünüyorum
sökme işi kolay rekorları ayırdıktan sonra kaset gibi çekiyorsun kendine doğru geliyor hemen
tek dikkat etmen gereken hemen altında airbag devresi var kapalı kutu ama ne olur ne olmaz diye üzerini poşetle kapat

Upvote 0

Geri
Üst Alt