Vagcom Vcds cihaz hakkında

Merhaba cihazla ilgili bilgim yok ordaki arkadaşlar daha iyi bilgi verirler bendeki ile bir cok kodlama yapabiliyorum
Merhaba, cevap için teşekkürler. Arkadaşlara sordum ellerinde kalmadığını ve gelmeyeceğini söylediler. Muadili ürünü aliexpress üzerinden vergi+kargo+ürün=1000tl şeklinde satın aldım.

Ben OBDeleven kullanıyorum, hem kullanımı acayip basit, hem orijinal VW lisansı var, ayrıca yakın zamanda güncelleme aldı bmw ve toyota araçlara da bağlanabiliyor. Bu cihaz için laptop taşımanada gerek yok, telefon tablet ile bağlanabilirsin, vcds cihazlarının işlevlerinin %90ını yapıyor. Yeni nesil bir arabaya geçersen eğer (MQB EVO) SFD kilidini dahi açabiliyorsun hatta. Sürekli olarak güncelleme alıyor.
hocam selamlar SFD UNLOCK yapıldıktan sonra o kilit tekrardan aktif hale geliyormu
ankarada iseniz bi iletişim bırakma şansınız var mı

hocam selamlar SFD UNLOCK yapıldıktan sonra o kilit tekrardan aktif hale geliyormu
ankarada iseniz bi iletişim bırakma şansınız var mı
Her seferinde SFD şifresi isteyecektir, google auchentor uygulaması üzerinden şifre veriyor her seferinde ve bu şifreler 30 saniyelik falan oluyor, ankaradayım hocam, merak ettiklerinizi buradan sorabilirsiniz

Bu kablo ile bu forumda Vagcom kodlamalar bölümü var çoğu özelliği açabilirsiniz. Hatta biraz almanca biliyorsanız kendinize has özellikler bile oluşturabilirsiniz.

Her seferinde SFD şifresi isteyecektir, google auchentor uygulaması üzerinden şifre veriyor her seferinde ve bu şifreler 30 saniyelik falan oluyor, ankaradayım hocam, merak ettiklerinizi buradan sorabilirsiniz
gizli özellik açıyor musunuz yanınıza uğrasam açsak özelliklerimizi. acaba yardımcı olur musunuz. Boştan yere cihaz almayım

2020 ve sonrası araçlar için nasıl bir kablo almalıyız arkadaşlar? bendeki kablo 24.05 güncellemesi almasına rağmen adaptasyon ve diğer bazı menüler aktif değil.

Geri
Üst Alt