Nerde oluyor işlemler. Orjinal R farı nerden buldunuz. Var olanı satıyor musunuz? Daha fazla detay istiyoruz.dtvolkan dedi:aracımda olan bi xenon afl tek u led farlarımı çift u led orjinal R farı ile değiştiriyorum .en yakın zamanda montaj yapıcaz
Hayırlı uğurlu olsun şimdeden ne kadara mal olacak acaba.dtvolkan dedi:ender de takıyoruz kodlama gerekiyor. çıkacak farı sattım arkadaşlar. farları sürekli almanyadan yedek parça getiren mesut kardeşimizden aldım. sahibinden de ilanları var. salı randevu aldık enderden montaj için
Fiyat gayet güzelmişdtvolkan dedi:farların değeri 4000tl montaj 150tl tabi benden çıkan farları 2000tl gibi bir fiyata sattım birde farları alırken 250tl değerinde R ön panjur bonus oldu
Değerli Volkan Hocam;dtvolkan dedi:aracımda olan bi xenon afl tek u led farlarımı çift u led orjinal R farı ile değiştiriyorum .en yakın zamanda montaj yapıcaz
Bence fiyat çok. Biz Ender Elektronikten 1200TL ye almıştık.dtvolkan dedi:Kafam R line tampona kayıyor fiyat 3000tl üstelik benim aracım renginde al tak şeklinde . resim alırız tabi ki :
Orjinali 1200 ise hemen gidip alayımNegatiwe dedi:Bence fiyat çok. Biz Ender Elektronikten 1200TL ye almıştık.Kafam R line tampona kayıyor fiyat 3000tl üstelik benim aracım renginde al tak şeklinde . resim alırız tabi ki :