Bence paraya kıyacaksan pro hepsinin önüne geçer.dtvolkan dedi:hocam kafamda bir iki şey kaldı ilklerim gti ön tampon R direksiyon belki media pro
Bence paraya kıyacaksan pro hepsinin önüne geçer.dtvolkan dedi:hocam kafamda bir iki şey kaldı ilklerim gti ön tampon R direksiyon belki media pro
Değerli Volkan Hocamdtvolkan dedi:çinden aldım ebaydan 100dolar civarı sök tak şeklinde o bölgrdeki parçayı çıkarıyorsunuz bu yerine oturuyor.
hocam garantiyi bozar mı böyle bir led tampon altı led farı eklemeksilvershadow dedi:Değerli Volkan Hocamçinden aldım ebaydan 100dolar civarı sök tak şeklinde o bölgrdeki parçayı çıkarıyorsunuz bu yerine oturuyor.
maşallah.
Artık efsane oldu senin araç
Değerli Hocam;the_dr dedi:hocam garantiyi bozar mı böyle bir led tampon altı led farı eklemekDeğerli Volkan Hocamçinden aldım ebaydan 100dolar civarı sök tak şeklinde o bölgrdeki parçayı çıkarıyorsunuz bu yerine oturuyor.
maşallah.
ben 15000km bakımı için servise girdim çıktım. yay spacer ledler jant egzos kazanı (el yapımı) chip tuning. yani ne arasanız var. servisleri sevmem onlarda beni sevmiyothe_dr dedi:hocam garantiyi bozar mı böyle bir led tampon altı led farı eklemekDeğerli Volkan Hocamçinden aldım ebaydan 100dolar civarı sök tak şeklinde o bölgrdeki parçayı çıkarıyorsunuz bu yerine oturuyor.
maşallah.
gti tamponla olayı noktayı kocağımsilvershadow dedi:Değerli Volkan Hocamçinden aldım ebaydan 100dolar civarı sök tak şeklinde o bölgrdeki parçayı çıkarıyorsunuz bu yerine oturuyor.
maşallah.
Ben de hayacanla bekliyor olacağım..dtvolkan dedi:gti tamponla olayı noktayı kocağımDeğerli Volkan Hocamçinden aldım ebaydan 100dolar civarı sök tak şeklinde o bölgrdeki parçayı çıkarıyorsunuz bu yerine oturuyor.
maşallah.