Degerli HocamBu konu beni çok üzdü çünkü 2008 model pejo 207 premium aracımı 2. El almama ve uzun zamandır kullanmama rağmen hiç böyle bir sorunu yoktu. Acaba golfe kılıf mı yaptırsam ? Varmı yaptıran orjinal gibi duran kılıflar fln ?
Giydirmeyip üzerine bıraktığınız sürece sorun yok Değerli Hocam@silvershadow hocam koltuk tişörtü kullansak airbag sorunu olur mu sizce, ben atlet kullandım ama onda da şöyle bir sıkıntı var oturduğumuz kısmın içi tozla dolmuş atleti çıkardım o yüzden altı çok kirleniyor, şimdi sadece sırt kısmına tişört bakıyorum o da sizin yaşadığınız sorunu yaşamamak için.
Degerli Hocam;Giydirdiğimizde gerginlikten dolayı koltuk yanaklarına zarar mı verir hocam o yüzden mi üzerine bırakın dediniz
Hepsi tamam da en sonuncusunu demeseydiniz iyiydi [emoji6] hocam aklımda bi cozum var ama yapabilirsem paylaşayım sizinle daha doğrusu aklımdaki gibi yaptırabilirsemDegerli Hocam;Birincisi :
Hava yastıkları açılmayabilir, gecikmeli veya hatalı ya da yanlış yönelimle açılabilir.
Ikincisi:
Gergin olan tişört koltukların yan sunger yükseltilerine baskı yapar ve yanal tutuşunu azaltır.
Üçüncüsü:
Aracınıza doğan görünümlü şahin görüntüsü verebilir [emoji4]