evet baktım haklısınız o acil frenleme imiş20 km/h üstünde niye fren yapmıyor? Front assist in amacı 210km/h a kadar bir engelde fren yapması değil mi?
evet baktım haklısınız o acil frenleme imiş20 km/h üstünde niye fren yapmıyor? Front assist in amacı 210km/h a kadar bir engelde fren yapması değil mi?
Sizde demir kapıda devreye giren manevra frenleme olmasın?2 hafta önce sıfır Skoda Octavia araç satın aldım FRONT ASİST Hassasiyet ayarını orta derecede ayarladım fakat aracı yıkadıktan sonra Demir Kapıdan çıkarken ve demir kapı Tamamen açık olduğu halde kapıya yaklaşınca aniden araba stop ederek fren yapıyor ve uyarı sesi geliyor. Ani şekilde fren yaparak motor kapatmayı iki kere yaptı arabayı yıkadıktan sonra Yapması da çok ilginç , Ayrıca kapının hemen yanında rögar kapağı olduğunda belirtmek isterim aniden stop etmesi motor ve dsg şanzımana ne kadar zarar verir bilmiyorum
Evet haklıymışsınız araç ayarlarının içinde manevra frenleme özelliğini buldum ve devre dışı bıraktım sonrasında tekrar denedim ani stop etme ve frenleme yapmadı, teşekkürler️Sizde demir kapıda devreye giren manevra frenleme olmasın?