mustafa_ozkaya
Yeni Üye
merhaba, fiyatlar güncel mi
Hocam ürünlerinizde kredi kartı veya taksit olanağı var mıdır teşekkür ederimÇerçeve dahil 15.000TL şu an fiyatımız.
Bonus ya da World ise taksit yaparız. Tek çekim bütün kartlara yaparız.Hocam ürünlerinizde kredi kartı veya taksit olanağı var mıdır teşekkür ederim
15.000₺. Evet kargolarizGüncel fiyatınız nedir golf 7 aracım için almak istiyorum 2013 comfortline paket. Uyumlu olurmu ? Kendim alıp montajını yapmak istiyorum kargolama şansınız varmıdır fiyatınız nedir ?
Merhabalar, bu cihazın arka tarafından alt bölmeye olan usb soket işlemi yapılabiliyor mu? Aracım 2014 Comfortline ama kapaklı bölmede usb/aux yeri kapalı. bunun için nasıl bir malzeme almamız gerekiyor, birde geri görüş kamerası takmak için?15.000₺. Evet kargolariz
Usb yapariz alta 1000₺ farkla. Kargo isterseniz montaji biraz problem olur gondermesem daha iyi. Geri gorus montaji basittir 30 dakikada yapiyoruzMerhabalar, bu cihazın arka tarafından alt bölmeye olan usb soket işlemi yapılabiliyor mu? Aracım 2014 Comfortline ama kapaklı bölmede usb/aux yeri kapalı. bunun için nasıl bir malzeme almamız gerekiyor, birde geri görüş kamerası takmak için?
abi Bartın'dayım bende, sadece malzemelerin ne olduğu ve bedelini yazabilirsen sevinirim, varsa fotoğrafları en azından nasıl takılacağı ile ilgili bir fikrim olur. benim teybin arkasında sadece radyo kablosu soketi ve diğer büyük soket var, başkada soket yok. teybim ön görüntüsü aynen senin en başta paylaştığın gibi. Desay 280D olan cihaz. üzerindeki etiketi öyle benimkinin.Usb yapariz alta 1000₺ farkla. Kargo isterseniz montaji biraz problem olur gondermesem daha iyi. Geri gorus montaji basittir 30 dakikada yapiyoruz
Cihazla beraber istiyorsunuz sandim. Uzaktan parca da olsa yardimci olamam teybin gelmesi lazimabi Bartın'dayım bende, sadece malzemelerin ne olduğu ve bedelini yazabilirsen sevinirim, varsa fotoğrafları en azından nasıl takılacağı ile ilgili bir fikrim olur. benim teybin arkasında sadece radyo kablosu soketi ve diğer büyük soket var, başkada soket yok. teybim ön görüntüsü aynen senin en başta paylaştığın gibi. Desay 280D olan cihaz. üzerindeki etiketi öyle benimkinin.