Golf 7 için jant önerisi

Boeing738

Üye
İsim
Boeing737
Araç
Golf 7
Arkadaşlar selamlar, golf 7 aracımı 7.5 R’ görünüme çevirdim. Jant olarak hangi jantı kaç inç taksam bilemiyorum karar veremedim. Sizlerden fikir önerisine açığım. 17 ya da 18 konforu çok bozar mı? Bu arada aracı basmayı falan kesinlikle düşünmüyorum. O yüzden basmadan güzel duracak nasıl bir jant lastik ebat atabilirim arabaya?

Arkadaşlar selamlar, golf 7 aracımı 7.5 R’ görünüme çevirdim. Jant olarak hangi jantı kaç inç taksam bilemiyorum karar veremedim. Sizlerden fikir önerisine açığım. 17 ya da 18 konforu çok bozar mı? Bu arada aracı basmayı falan kesinlikle düşünmüyorum. O yüzden basmadan güzel duracak nasıl bir jant lastik ebat atabilirim arabaya?
Araci basmadigin surece konforda cok bir sey kaybin olmaz
17 takarsan hic kaybin olmaz Ama 18 de Biraz olsun oluyor Ama o kadar rahatsiz edecek kadar deyil 18 de teker de cok onemli konfor kaybiyla alakali

Basmayacaksan max 17 takabilirsin.18 inch gunmetal sebring takıp sonra spor yayla basarsın konfor çok değişmiyor diyorlar.17 inchte konfor gayet iyi ama güzel durabilecek jant çok az.. proteria, sebring, dallas favorilerim.

inç olarak ne olmalı? 225 45 17 mi 50 falan mı olursa daha iyi olur

Herkesin zevkleri farklı tabi ama benim hasta olduğum tek jant, Mallory abi. Şu golfe en çok yakıştırdığım jant. Tek geçerim. Bendeki veronaları verip mallory alıcam yarın..

Herkesin zevkleri farklı tabi ama benim hasta olduğum tek jant, Mallory abi. Şu golfe en çok yakıştırdığım jant. Tek geçerim. Bendeki veronaları verip mallory alıcam yarın..
Evet mallory güzel duruyor ama onlar da büyük inçlerde gösteriyor kendini. 225 50 17 gunmetal oz nasıl olur diye düşünüyorum. Basmayacağım için yanak kalın olsun kafasındayım.

Kimi renk araca gümüş renk yakışır, kimine gun metal, kimine siyah vs vs. Yeri geliyor üzerindeki tampona, marşpiyele kadar görüntüde fark ediyor takılan jant. Aracınızın bir fotoğrafını paylaşsaydınız hayal gücünü zorlamadan daha kolayca fikir verilebilirdi. Ayrıca her jantın orijinal ölçüsü bellidir, şu model şu inç olsun işi çok mantıklı olmuyor. Mallory, Pretoria 18” olmaz, Durban, Sebring 17” olmaz, Dijon 16” olmaz… Aracı göremedik ama istediğiniz kriterlere göre sizin ilacınız Dijon gibi görünüyor.

Dijon tek kelimeyle

Son düzenleme:
Kimi renk araca gümüş renk yakışır, kimine gun metal, kimine siyah vs vs. Yeri geliyor üzerindeki tampona, marşpiyele kadar görüntüde fark ediyor takılan jant. Aracınızın bir fotoğrafını paylaşsaydınız hayal gücünü zorlamadan daha kolayca fikir verilebilirdi. Ayrıca her jantın orijinal ölçüsü bellidir, şu model şu inç olsun işi çok mantıklı olmuyor. Mallory, Pretoria 18” olmaz, Durban, Sebring 17” olmaz, Dijon 16” olmaz… Aracı göremedik ama istediğiniz kriterlere göre sizin ilacınız Dijon gibi görünüyor.

Ekli dosyalar

• IMG_7889.jpeg
    IMG_7889.jpeg
    116.1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_7879.jpeg
    IMG_7879.jpeg
    211.5 KB · Görüntüleme: 69
225 45 18 Sebring taksam basmadan güzel bir görüntü yakalar mıyız?

Normalde ebatlar aşağıdaki gibi;

225 45 17"
225 40 18"
225 35 19"

Siz neden 225 45 18" lastik düşün dünüz...

Araca taktığın tampon far vsvsvs için gidecek jant orjinal gibi istiyorsan bu model yakışır...

IMG_0693.jpeg
IMG_0691.jpeg

Son düzenleme:
@Boeing738 aracı suv yaparsın bu ölçülerle . 225/40/18 uyumlu . Daha buyüğü uygun değil.
Ayrıca 18 jant olacaksa aracı basmanız şart

Normalde ebatlar aşağıdaki gibi;

225 45 17"
225 40 18"
225 35 19"

Siz neden 225 45 18" lastik düşün dünüz...

Araca taktığın tampon far vsvsvs için gidecek jant orjinal gibi istiyorsan bu model yakışır...

Ekli dosyayı görüntüle 73493
Ekli dosyayı görüntüle 73492
On numara duruyor tam istediğim gibi tatlı bi görüntü var. Ama tek düşüncem konfor hocam aklımı karıştırıyor. 45 yanak istememin sebebi basmayı kafamdan çıkarttığım için lastikle davlumbaz arası boşluk çok olmasın diye düşünmüştüm tabi

On numara duruyor tam istediğim gibi tatlı bi görüntü var. Ama tek düşüncem konfor hocam aklımı karıştırıyor. 45 yanak istememin sebebi basmayı kafamdan çıkarttığım için lastikle davlumbaz arası boşluk çok olmasın diye düşünmüştüm tabi

Bende yeni taktım 18" jantlarımı 225/40/18 Michelin PS5 lastik ve eibach spor yaylarımı, lastiğini kaliteli alır isen konfor kaybın hatırı sayılır şekilde düzeltebilirsin...

IMG_0513.jpeg

Spor yay düşünmüyor isen 17" jant ile devam etmelisin orjinal jant tercihin olmalı...

İstediğin ebattaki lastikleri suv araçlarda kullanıyorlar binek araçlara göre değil bana göre daha bilgili arkadaşlar cevap verecektir...

Geri
Üst Alt