Golf 7 için jant önerisi

yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar, sanırım 225 40 17 sebring gunmetal takacağım ama basmadan nasıl duracak bir bakalım

yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar, sanırım 225 40 17 sebring gunmetal takacağım ama basmadan nasıl duracak bir bakalım
699d53e8-2a97-4d6b-9c0e-cc550b1dd8d0.jpeg
18 inch böyle duruyor vogtland 1.6 tdi spor yay ile..

Sebring orijinal ebatı 18 inçtir. 17” bulursunuz ama replika. 17 inç jant için de replikaya girmek hiç mantıklı değil ama tercih meselesi tabi. 17’de karar kıldıysanız aracınıza göre tek mantıklı seçenek orijinal Dijon. Uygulanmış hali şöyle:

IMG_3577.jpeg
(Fotoğraf @Alpyaman’ın eski aracına ait.)

18 veya 19 inç için az da olsa aracı alçaltmazsanız arazi aracı gibi dolaşacaksınız mecburen. Şu da benim 19” Pretoria’ları alçaltmadan önceki görüntüsü:

IMG_8448.jpeg

Hem basmak istemiyorsunuz, hem konfor kaybı istemiyorsunuz ama gönlünüz 18’den yana. Hepsi bir arada olamıyor maalesef. Sizin yolun sonu her türlü Dijon’a çıkıyor.

Sebring orijinal ebatı 18 inçtir. 17” bulursunuz ama replika. 17 inç jant için de replikaya girmek hiç mantıklı değil ama tercih meselesi tabi. 17’de karar kıldıysanız aracınıza göre tek mantıklı seçenek orijinal Dijon. Uygulanmış hali şöyle:

Ekli dosyayı görüntüle 73519
(Fotoğraf @Alpyaman’ın eski aracına ait.)

18 veya 19 inç için az da olsa aracı alçaltmazsanız arazi aracı gibi dolaşacaksınız mecburen. Şu da benim 19” Pretoria’ları alçaltmadan önceki görüntüsü:

Ekli dosyayı görüntüle 73520

Hem basmak istemiyorsunuz, hem konfor kaybı istemiyorsunuz ama gönlünüz 18’den yana. Hepsi bir arada olamıyor maalesef. Sizin yolun sonu her türlü Dijon’a çıkıyor.
2. Görseldeki araç gayet iyi duruyor bence. Diri ve orijinal duruyor diğer türlü indirilen arabalar hepsi oynandığı çok belli ve gözüme pek hitap etmiyor. Yukarda bi araç vardı o spor yaylı o da gayet tatlı duruyor. Ama koil falan hiç kafama yatan şeyler değil. Dediğiniz doğru hem görüntü hem konfor iş orijinal dijona çıkıyor. Ama dediğim gibi 2. Görseldeki araç basılmadan gayet diri ve orijinal duruyor. Tabi zevkler renkler mevzusu yorumunuz içim teşekkür ettim hocam

Hocam bende sizin gibi düşünerek birazda farklılık olması için 17 istanbul jant aldım comfortline passatlarda gelen aracım beyaz olduğu için gun metal renge boyattım , yay yok stock jantların et si de gayet iyi tam dolduruyor arabayı çamurlukları tavsiye ederim sizlere de IMG_7175.jpegIMG_7186.jpegC5B3CE27-9159-45EC-9A03-5670C9F19740.jpeg

Dallas 18 de çok yakışıyor daha modern bir seçenek olarak düşünebilirsiniz.IMG_1727.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_1726.jpeg
    IMG_1726.jpeg
    166.5 KB · Görüntüleme: 10

Geri
Üst Alt