emre5858
Üye
Abi far kısaları yaktıgım konumdayken amerikanlarda yanıyor onu söndürebilirmiyiz pekiDaha iyi. Sadece cift sisli anahtar alarak on sis konumunu baglayabiliriz. Sisin olmasina gerek yok
Abi far kısaları yaktıgım konumdayken amerikanlarda yanıyor onu söndürebilirmiyiz pekiDaha iyi. Sadece cift sisli anahtar alarak on sis konumunu baglayabiliriz. Sisin olmasina gerek yok
Sise bagladiginizda ister gunduz ister gece kapa/ac yapabilirsiniz.Abi far kısaları yaktıgım konumdayken amerikanlarda yanıyor onu söndürebilirmiyiz peki
Hocam sis farlı anahtar alsam direkt tak çalıştırmı onada kodlama gerekiyor muSise bagladiginizda ister gunduz ister gece kapa/ac yapabilirsiniz.
HOCAM 2-3 KİŞİYE GÖTÜRDÜM YAPAMADILAR BANA YARDIMCI OLURMUSUN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİMSise bagladiginizda ister gunduz ister gece kapa/ac yapabilirsiniz.
Sisli anahtar gondereyim size, uzaktan baglanti da verin kodlamasini yapayim sorunsuz kullanin.HOCAM 2-3 KİŞİYE GÖTÜRDÜM YAPAMADILAR BANA YARDIMCI OLURMUSUN KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM
Abi sis farı sadece park ve far konumunda çalışıyor. Bu durumda 0 konumunda Amerikan park çalışmayacaktır.Sisli anahtar gondereyim size, uzaktan baglanti da verin kodlamasini yapayim sorunsuz kullanin.
0 konumuyla park onden ayni oldugu icin park sis yapilabilir amerikan istendigi zamanAbi sis farı sadece park ve far konumunda çalışıyor. Bu durumda 0 konumunda Amerikan park çalışmayacaktır.
Sis farlı anahtarda aldım hepsi var ama bir türlü yapılamadı yrdımcı olursanız cok sevinirim hocam.nasıl iletişime geçelim.numaranızı yazarsanız whatsaptan iletişime geçelimSisli anahtar gondereyim size, uzaktan baglanti da verin kodlamasini yapayim sorunsuz kullanin.