Benim araçta çok sert değil direksiyon, rline yerine göre sert ve yumuşak değişiyor hissiyatı iyi bir direksiyon progresif direksiyon var style den farklı olarak. Aksine daha hisli bir direksiyon mesela bmw lerde de direksiyon serttir. Bence başka bir golf 8 daha deneyin. Daha önceki sorun yaşadığınız 1.0 motor tsi mi idi ?Peki bu golf 8 deki direksiyon sertliği olayı normal mi?
Evet bende aynı düşüncedeyim yarın deneyeceğim başka bir aracı. 1.0 poloda yaşadım 10 bin km den sonra rölantide aşırı titreme yaptı servise kaç kere gittim en son usta kronik sorun bu motor böyle çalışıyor çözümü yok denildi, oda beni gerçekten çok rahatsız etti o nedenle 1.0 mptprdan uzak duruyorum 40.000 km 1.5 etech octavia kullandım aracın çalışıp çalışmadığı anlamıyordum ama 1.0 tsi bariz sallıyorBenim araçta çok sert değil direksiyon, rline yerine göre sert ve yumuşak değişiyor hissiyatı iyi bir direksiyon progresif direksiyon var style den farklı olarak. Aksine daha hisli bir direksiyon mesela bmw lerde de direksiyon serttir. Bence başka bir golf 8 daha deneyin. Daha önceki sorun yaşadığınız 1.0 motor tsi mi idi ?
Bahsettiğiniz sorunu golfte yaşamıyorum. 7.5 sahibi arkadaşım var onlarda da yok bu sorun. Tam aksine golf 8 de motor sıcakken çalışıyor mu çalışmıyor mu hiç belli olmuyor 1.0 da da. Tabiki 1.5 kadar rafine değildir o da bir gerçek.Evet bende aynı düşüncedeyim yarın deneyeceğim başka bir aracı. 1.0 poloda yaşadım 10 bin km den sonra rölantide aşırı titreme yaptı servise kaç kere gittim en son usta kronik sorun bu motor böyle çalışıyor çözümü yok denildi, oda beni gerçekten çok rahatsız etti o nedenle 1.0 mptprdan uzak duruyorum 40.000 km 1.5 etech octavia kullandım aracın çalışıp çalışmadığı anlamıyordum ama 1.0 tsi bariz sallıyor
Umarım sorun yaşamazsınız ben 10 binden sonra yaşadım ve geçmedi aracı sattım.Bahsettiğiniz sorunu golfte yaşamıyorum. 7.5 sahibi arkadaşım var onlarda da yok bu sorun. Tam aksine golf 8 de motor sıcakken çalışıyor mu çalışmıyor mu hiç belli olmuyor 1.0 da da. Tabiki 1.5 kadar rafine değildir o da bir gerçek.
Hangi araç ile kıyasladığınıza bağlı. Karşılaştırma yapabildiğim araçlardan Golf7, scala 2020 ve octavia 2022 ye göre aynı diyebilirim. Fakat 2015 superb ve 2022 passata göre sert. Golf 8 aracımı bir servise bıraktığımda passat vermişlerdi çok belirgin farkı hissedip sormuştum, direksiyon kutularının farklı olduğu söylenmişti.Peki bu golf 8 deki direksiyon sertliği olayı normal mi?
Golf 7.5 la neredeyse aynı hatta bir tık sert, taigoya göre bariz sert, formentora göre de. Doğası buysa bir sorun yokHangi araç ile kıyasladığınıza bağlı. Karşılaştırma yapabildiğim araçlardan Golf7, scala 2020 ve octavia 2022 ye göre aynı diyebilirim. Fakat 2015 superb ve 2022 passata göre sert. Golf 8 aracımı bir servise bıraktığımda passat vermişlerdi çok belirgin farkı hissedip sormuştum, direksiyon kutularının farklı olduğu söylenmişti.
Merhaba,Evet bende aynı düşüncedeyim yarın deneyeceğim başka bir aracı. 1.0 poloda yaşadım 10 bin km den sonra rölantide aşırı titreme yaptı servise kaç kere gittim en son usta kronik sorun bu motor böyle çalışıyor çözümü yok denildi, oda beni gerçekten çok rahatsız etti o nedenle 1.0 mptprdan uzak duruyorum 40.000 km 1.5 etech octavia kullandım aracın çalışıp çalışmadığı anlamıyordum ama 1.0 tsi bariz sallıyor
Hocam ben formentoru eledim çok patır patır sanırım jantlardan kaynaklı. bgörüntü güzel ama konfordan çok ödün verilmiş arabada. Bu iki günlük süreçte gerçekten golf ün bir tutku olduğunu anladım vazgeçemiyorum Çok makul bir A3 denk gelmez ise golf alacağım sanırım.@Utku87 Hocam 2 çocuk varsa formentor alın derim. Sıfır alacaksınız, beğenmezseniz satıp değiştirirsiniz. Golf 8.5 da o zamana gelmiş olur.