Arkadaşlar herkese iyi pazarlar sorun geçti sanmıştım ama bugün tekrar aynı ses gelmeye başladı. Havalandırma ızgaralarının içinden böyle bildiğiniz zırıltı sesi var. Golf 8 aracım garantili. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Video linkini bırakıyorum.
Servise götüreceğim ancak araç ısınınca bu ses kesiliyor. Orada da teste çıkmak istediklerinde büyük ihtimal ses gelmeyecek.
ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım servis çözer gibime geliyorDenedim hocam havalandırma içinden geliyor gibi. Bir de ısınınca geçiyor zaten motor sıcaklığı belli bir seviyeye gelince su ısınınca sıfır ses
Gerçekten çok tuhaf bir durum, tamam golf 8 lerde trim sesi şikayetleri zaten vardı ama böylesini görmemiştim, merak ettim çok sert bir çukura mı girdiniz veya kasisten falan mı geçtiniz de bir parça mı zarar gördü acaba, bence birde araçta havalandırma kalorifer klima gibi şeyleri açıp bir deneyin bence, servis illaki çözümü kavuşturur bence.Hocam yol şartlarına bağlılık gösteriyor. Ancak durumu şöyle özetleyeyim. Örnek veriyorum sabah araçla çıktım bu ses vardı bir yarım saat kadar sürüş yaptım ses akabinde kesildi. Ses kesildikten sonra sesi aldığım yollarda da sürüş yaptım herhangi bir ses gelmedi. Benim de aklıma ilk trim sesi olabileceği geldi. Ancak trim sesi olsa neden sonradan ısınınca geçsin ki? Çok can sıkıcı bir durum keşke sürekli gelse en azından daha kolay çözülür