büyük ihtimalle öylemesele yeni nesil araçlarda kullanılan geri dönüştürülmüş malzeme bence
Aynı ses benim 2020 Leon'da da var. 20 binde almıştım, 40 bine geldi aynı ses devam. Dediğiniz gibi soğukken geliyor. Yaz aylarında bazen hiç gelmiyor kış geilnce araç ısınana kadar yine geliyor.Arkadaşlar herkese iyi pazarlar sorun geçti sanmıştım ama bugün tekrar aynı ses gelmeye başladı. Havalandırma ızgaralarının içinden böyle bildiğiniz zırıltı sesi var. Golf 8 aracım garantili. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Video linkini bırakıyorum.
Evet hocam o kasa a6 ları bende çok severim. Gerçi yeni nesil audi lerde de kalite düştü ama yinede premiumda tercihim "the best or nothing"Audi de yok, VW ve Seat ta var özellikle, ailemidin diğer aracı 2015 A6, çıt trim sesi yok yıllardır, çok kibarda bakmıyoruz açıkcası
Yalıtım kısmı gerçekten takdire şayanArkadaşlar yalnız şunu da belirtmek isterim golf 8 in ses yalıtımı (dışardan ses almaması) gerçekten muazzam d segment seviyesinde.
Yinede şöyle birşey var benim gözlemlerini ve deneyimlerime göre, ben civic' imi sattığım 79 bin deydi en ufak bir trim sesi yoktu 2018 modeldi, mesela arkadaşımda 2007 fd6 civic var araç 290 küsür binde neredeyse 300 diyelim hadi, araçta şakasız hiç trim sesi yok çok tuhaf. Şu yeni civiclerde manuel getirselerdi borca girer hondaya girerdim gerçi onda da kronik boya problemi vardı da neyse, sonuçta her aracın kusurları var.Sorun yeni nesil araçlarda ama genelde , yeni mercedesler de de çıtır çıtır konsolları
Ben de ilk aynı görüşteydim ancak kalorifer açılınca araba ısınınca sıfır ses olmasını nasıl açıklayacağızIsınınca trim sesinin azaldığı olur. Mesela kışın araba daha seslidir yazın nispeten çok daha az...
Menfezler de trim sesine/zırıldamalara en müsait yerlerdir zaten.
Bence sizinkinden menfez zırıldaması değil de metal şıngırdaması gibi sesler geliyor.
Demek ki ısınınca sıfırlanan bir trim sesi olarak anlayacağız. Sesten ziyade sesin tınısına bakın bence; zırıldma değil de şıngırdama gibi bir ses bu, videoda farklı çıkmıyorsa eğer.. Bir de mesela trim sesinin araç içinde nereden geldiğini tespit etmek her zaman kolay değil..Ben de ilk aynı görüşteydim ancak kalorifer açılınca araba ısınınca sıfır ses olmasını nasıl açıklayacağız
ondan öncede 2006 a6 vardı, ona göre de 2015 a6 kalitesiz geliyor torpido tuşla açılıyoduEvet hocam o kasa a6 ları bende çok severim. Gerçi yeni nesil audi lerde de kalite düştü ama yinede premiumda tercihim "the best or nothing"