Media cihazi

Deniz76

Üye
İsim
Deniz
Araç
Golf7,5
Merhabalar
Aracinda 6,5 sanirim ekran boyutu carpleyli unite var bunun yerine 8 yada 9,2 ekranli unite almak istiyorum
Fiyatlara baktim ama isin icinden cikamadim ornek 9,5 ekranli olan bir yerde 30bin baska bir satici da 40 bin
Bunlarda nelere dikkat edtmem lagzim ve fiyat hakkinda bilgisi olanlar lutfen bilgilendirirmi?

Merhabalar
Aracinda 6,5 sanirim ekran boyutu carpleyli unite var bunun yerine 8 yada 9,2 ekranli unite almak istiyorum
Fiyatlara baktim ama isin icinden cikamadim ornek 9,5 ekranli olan bir yerde 30bin baska bir satici da 40 bin
Bunlarda nelere dikkat edtmem lagzim ve fiyat hakkinda bilgisi olanlar lutfen bilgilendirirmi?
A slm abicim. Simdi soyle anlatayim
Kisa ve oz olsun,

Bazi cihazlar var mesela audi icin veya seat skoda icin onlari ceviriyorlar Volkswagen e uyumlu hale getiriyorlar, bunlar biraz piyasada dusuk, ama orjinal almak istiyorsan stikerinde unite Kodu 5NA diye baslar.

Bir de ekranlarina dikkat etmen gerekli bazilari pixel hatali yani dikey cizgili oluyor uc bes cizgi oluyor, o cizgi bazi insanlari rahatsiz eder bazilarida umursamaz bu cizgili oldugu icin fiyati illaki uygun oluyor.

Ama pixel hatasiz alirsan cihaz ve uniteyi. O zaman iste fiyat artiyor, tabi bu unite ekranla bitmiyor is, usb soketini degistirmen gerekiyor cercevesini destirmen gerekiyor eger hayalet ekranin varsa Most cekmen gerekiyor GPS takmam gerekiyor vS vS.

Bilmem anlatabildimmi abicim.
SAYGILARIM’la.

Turkıye genelın de satılan cihazların ekranların da çoğunlukla piksel hatası var birkaç tane
fıyattan dolayı bazıları bunu sorun yapmıyor ve alıyor ama o pıksel hataları zamanla büyüyor ve çoğalıyor sonrasında rahatsız edecek görüntüye ulaşıyor ve yeni bır ekran alman gerekıyor
Temız sıfır konumda bır ekranda yaklaşık €400 Euro cıvarı satılıyor sahıbın den de bakabılırsın
İşte o zaman piksel hatasız bir cihazdan
Daha fazlaya mal oluyor sana
Ve yaşadığın Sıtres yanına kalıyor
Bence pıksel hatası olmayan sıfır konumda bır cıhaz Al
Pıksel hatalı olanlar su an 28 bin den baslıyor 32bine kadar çıkıyor satıcıya gore
Hatasız bır cıhazıda piyasadan 33bin ile 40 bin arası bulabılırsın fıyat satıcıya göre cihaza ve ekrana gore degısıyor ekran da piksel hatası yoktur ama cızıkler vardır bu da fıyatı tabıkı etkılıyor

Son düzenleme:
Tesekurler bilgilendirme icin
Sahibin den de birkac saticiya yazmistim ilanlarda sorunsuz hatasiz diye yaziyor
Ama aradigim da ilanda yazanla ayni mi dedigimde o cihaz satildi dedi birkaci ama elimde ayni cihaz var ama 1-2 piksel hatasi var ama sorun yapilacak bir durum yok Diyorlar piyasa dolandirci dolmus

Aynen sana katılıyorum
Açık ve net sunuda soyleyebılırım şu an pıyasa da satılan harman mıb 2,5 ların :/:99 u ıkıncı üçüncü elden satılıyor
Sebebı su turkıye de dogus oto nun sattığı araçların :/:99 da harman mıb2.5 olmuyor satılan cihazların hemen hemen hepsı yurtdısından ikinci el olarak getırilen cıhazlar tabıkı Birde cıhazlar turkıyede el degıstırıyor o yuzden ıyı bir araştırma yapılıp alınmalı

Bugun gun ici ankara da birkac vagcom isi yapan yere gidip bakacam

Evet ankara ve antalya da is yerim antalya da
Formda sizde satiyorsunuz galiba
Fiyat hakinda bilgilendirirmisiniz

Bu fiyatları görünce arabayı parçalayıp satasım geliyor:)

Evet ankara ve antalya da is yerim antalya da
Formda sizde satiyorsunuz galiba
Fiyat hakinda bilgilendirirmisiniz
Abi inan ben bugun yolladim iki tane forma koymustum ama ikiside satildi valla.
Ben de aslen ankaraliyim, ama satan arkadaslarimiz var hesabina nerden hangisi uygun gelirse onh al abi. Seni yaniltmayim bu konularda, Herkesin Ticareti farkli cunku abi. Ama nasp bizimse doner dolasir bulur bizi :))

Bu fiyatları görünce arabayı parçalayıp satasım geliyor:)
Valla dogru soluyorsun abi de bu fiyatlarda da kalmayacak bundan emin olabilirsin. Ben ilk basladigimda bu cihazlari 1800 tl ye veriyordum. Simdi fiyatlara bak 35 ila 40 bin. Oldu. Ulkemizin sonu hayrolsun insaAllah diyelim.

Abi inan ben bugun yolladim iki tane forma koymustum ama ikiside satildi valla.
Ben de aslen ankaraliyim, ama satan arkadaslarimiz var hesabina nerden hangisi uygun gelirse onh al abi. Seni yaniltmayim bu konularda, Herkesin Ticareti farkli cunku abi. Ama nasp bizimse doner dolasir bulur bizi :))
Tesekurler msj icin
Form dan bir arkadasla randevu yaptik birazdan cihaz a bakacam dedigi gibi cikarsa alacagim

Geri
Üst Alt