Hayirlisi olsun abicim. Sagilar selamlar.Tesekurler msj icin
Form dan bir arkadasla randevu yaptik birazdan cihaz a bakacam dedigi gibi cikarsa alacagim
Hayirlisi olsun abicim. Sagilar selamlar.Tesekurler msj icin
Form dan bir arkadasla randevu yaptik birazdan cihaz a bakacam dedigi gibi cikarsa alacagim
Gülle gülle kullanMerhabalar
Bir kac gunluk yogun bir arastirmadan sonra gerek arayarak gerek cihaza gidip bakarak bircok saticiyla iletisime gectim en son dun aksam uzeri formdan da cihaz satan @Oktay_b8_gte oktay agbiy le iletisime gectim yurtdisindaymis kendisi kendisinden bilgi aldiktan sonra almaya karar verdim ve aksam almaya gittim kardesi teslim edtti cihazi cihaz korunakli bir sekilde sariliydi Zaten yeni geldigini soylemisti. Ve bana telefonda belirtmisti dedigim harici bir sey cikarsa geri alirim diye evde dikkatli bir sekilde actim ve sonuc muhtesemdi
Ekranda kucuk bir cizik bile yoktu cihaz tam olarak anlatildigi gibiydi
Tesekurler oktay agbi
guzel gunlerde kullan kardesımMerhabalar
Bir kac gunluk yogun bir arastirmadan sonra gerek arayarak gerek cihaza gidip bakarak bircok saticiyla iletisime gectim en son dun aksam uzeri formdan da cihaz satan @Oktay_b8_gte oktay agbiy le iletisime gectim yurtdisindaymis kendisi kendisinden bilgi aldiktan sonra almaya karar verdim ve aksam almaya gittim kardesi teslim edtti cihazi cihaz korunakli bir sekilde sariliydi Zaten yeni geldigini soylemisti. Ve bana telefonda belirtmisti dedigim harici bir sey cikarsa geri alirim diye evde dikkatli bir sekilde actim ve sonuc muhtesemdi
Ekranda kucuk bir cizik bile yoktu cihaz tam olarak anlatildigi gibiydi
Tesekurler oktay agbi
Tesekurlerguzel gunlerde kullan kardesım
TesekurlerHayıtlı olsun güzel günlerde kullanın.
Oktay agbi tekrar dan cok tesekurler ederim ilgin alakan ve samimiyetin icinGülle gülle kullan
Hayırlı olsun dedıgım gibi kafana takılan bir durum olursa herzaman arayabılırsın