Golf 7 DSG Optimizasyon Yazılımı

Bu yazılımları biz yapıyoruz zaten yüzlerce araca uyguluyoruz, vites geçişleri hız/pedal konumu=mevcut vites>sonraki vites veya alt vites olarak çalışır. Teknik olarak sürüş profiline uygun olarak optimize edilmiştir zaten bizede yaptırıyor müşteriler. Üretici kararsız bu vites diyerek 10 sene dq200, dq200mqb ve dq200g2 yazılımlarında bunu planlayamamış olamaz değil mi. Bir kavrama 1 günde bozulmuyor tamamen sürüş profilinize bağlı bozuluyor. Gaz pedalına %80 basarak araç kullanmayı denediniz mi 1>2 kaç km hızda geçiyor sizce
örnek olarak izleyelim arkadaş 0-100 denerken dip gaz yapıyor s/d fark etmez geçiş hızı farklıdır. ama siz arabayı tin tin ağır ağır kaldırırsanız tork ihtiyacından 2. vitese geçer. Siz bu hesaplamayı kaldırarak dsg'nin ömrünü uzatmak yerine sürüş profilinizi değiştirirseniz bu tarz bir sorun olmayacak zaten.

Paranızı harcamaya yer arıyorsanız güzel bir seçenek istanbul içi uygulayabiliriz. Yurt dışı için hollanda, amerika, almanya, mısır, ürdün, ırak gibi ülkelerde anlaşmalı servislerimiz var yardımcı olurum.
Bu tip bir uygulama manuel araçlar içinde var mı? 1.5 manuel aracım var. Vitesi geçirirken birden kavrama yapıyor. Hafif böyle ileri geri yaptırıyor araca.
Maslakta bir ustaya sormuştum. Aynı şikayet onunda 1.5 aracında varmış. Ben ne yaptıysam bulamadım sorunu dedi. En son doğuşta güncelleme yaptırdım minimuma düştü sorun. Oynar volanttan kaynaklı dedi.

Geri
Üst Alt