- İsim
- Oktay
- Araç
- Passat b8 Gte /golf7 Gti
Park Modulunun Kodu - 5QA 919 294 C
Park Sensörlerinin Kodu - WHT 003 864 A/B
Park Sensörlerinin Kodu - WHT 003 864 A/B
Sizin araç hangi paket ?modül C ile biteni bulamıyorum G felan da destekliyor mu acaba.
Ayarlar kısmında park ve manevra kısmından kontrol ettiniz mi ? Manevra frenleme olması gerekiyor 7.5 comfortline araçtaGolf 2017 7.5 Comfortline 1.0 dsg
https://tr.aliexpress.com/i/33032197385.htmlmodül C ile biteni bulamıyorum G felan da destekliyor mu acaba.
Onemli olan modulun calisir ve hasarsiz olmasi genel olarak cikma aliniyor zaten yenisi bayagi pahaliBu modüller çıkma olarak alındığında kodlamada sorun yaşanıyor mu bilgisi olan varmı?
Maalesef yok. Aracımda cruise control, auto far, kararan ayna felanda yoktu.Ayarlar kısmında park ve manevra kısmından kontrol ettiniz mi ? Manevra frenleme olması gerekiyor 7.5 comfortline araçta
Suna dikkat edt ilk oncelikle saticiEbayda çıkma buldum bi tane onu alayım ben.
Yurtdisinda yasayan ve forma uye olan bir cok arkadas var onlardan rica edt yardimci olurlarmodül C ile biteni bulamıyorum G felan da destekliyor mu acaba.
Uzun yıllardır ebaydan alışveriş yapıyorum. Yeğenim gibi yakın bi arkadaşımda var yurtdışında yaşıyor ama inan kargo ile alışveriş daha kolay geliyor bana.Yurtdisinda yasayan ve forma uye olan bir cok arkadas var onlardan rica edt yardimci olurlar
Ben serit takip kamerasi ve tesisatiyla kor nokta malzemelerini formdan bir agbiden rica edttim aldi temnuz ayinda bana teslim edecek kendisinden 5na unitede almistim sagolsun yardimci oldu ve daha hesapli oldu benim icin de