rsimsek
Üye
1.2 TSI'larda triger zincir olduğundan 180k doğru olabilir. Hatta sanayide bir usta bana değişmiyor bile dedi.
Benim ki de 100k ya yanaştı. Tevellüdü 2011
Ekip oto var izmitte, sahibi “Ertan Bey” ark otonun eski usta başisiydi yetkili servis tadinda is yaparlarTeşekkür ederim. Servisten ve birkaç ustadan fiyat alayım o halde.
Kocaeli’deyim. Tavsiye ettiğiniz bir yer varsa konuşayım
Benim aracım kayış olanından cjz kodlu. Sanırım sizin cbz olan zincirlerden. Cjz içinde ilk başta 180.000 km diyorlardı, sonrasında yaşa bakılmaksızın 120.000 km diye belirtiyorlar. Ama bana riskli bir km geliyor.1.2 TSI'larda triger zincir olduğundan 180k doğru olabilir. Hatta sanayide bir usta bana değişmiyor bile dedi.
1.2 tsi araçlarda Triger değişimi kaç km’de yapılmalı ?
Servis bir ara 180bin km diyordu..
Teşekkür ederim tavsiye için.Ekip oto var izmitte, sahibi “Ertan Bey” ark otonun eski usta başisiydi yetkili servis tadinda is yaparlar
Umarım sente ayarı düzgün yapılır.Teşekkür ederim tavsiye için.
Ben İzmit Sanayi’de Vag Teknik Servis ile anlaştım. Sanayide Egzoz Garajı diye bir yer var. Sahibi Serkan Bey tavsiye ile gidiyorum.
Yarın ben de tecrübelerimi paylaşırım
@DuzboruDownpipe tavsiye verecektir.Teşekkür ederim. Servisten ve birkaç ustadan fiyat alayım o halde.
Şahin Otomotiv İzmitTeşekkür ederim. Servisten ve birkaç ustadan fiyat alayım o halde.