Yeni aracım 34YOL64

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zulalyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yeniden 2021 model life sanrooflu 20000 km. günbatımı mavisi tiguan aracı bugün satın aldım eski plakam devam edeceğim.Eski tiguanıma göre dış aynı olsa bile sanrufdan dolayı iç mekan geniş daha daha konforlu hissettirdi .Araç çok kirli olduğu için resim çekemedim hafta sonu resimleri inşallah paylaşacağım.
Çok hızlısını Zulal hocam, hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin 🙏

Yeniden 2021 model life sanrooflu 20000 km. günbatımı mavisi tiguan aracı bugün satın aldım eski plakam devam edeceğim.Eski tiguanıma göre dış aynı olsa bile sanrufdan dolayı iç mekan geniş daha daha konforlu hissettirdi .Araç çok kirli olduğu için resim çekemedim hafta sonu resimleri inşallah paylaşacağım.
Abim hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

Başlığı baştan okumaya başlayınca beyaz tiguanınız için hayırlı olsun yazacaktım ama yenilemişsiniz:).tekrar hayırlı olsun yeni aracınız taş değmesin tekerine.

Çok hızlısını Zulal hocam, hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin 🙏
Başlığı baştan okumaya başlayınca beyaz tiguanınız için hayırlı olsun yazacaktım ama yenilemişsiniz:).tekrar hayırlı olsun yeni aracınız taş değmesin tekerine.
Abim hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim Allah tüm forumdaki arkadaşlarımıza sağlıkla ağız tadıyla araçlarına binmeyi nasip etsin.Yeni platform araçlarının fiyatlarına yaklaşmak artık pek mümkün değil bir medel yenileyip km yi de düşürmüş olduk çok sağolun.Zamana yayarak bu aracıda dolduracaz inşallah

Hayırlı olsun Zulal abi.

Konu son kısmı satış olduğu için son mesajlara bakmamıştım. Yenisi alınmış bile.

Keyifli sürüşler dilerim. 🙏

Geri