- İsim
- Uğur
- Araç
- Golf
Teşekkürler, hala kullanıyor musunuzHayırlı olsun bende golf8 baz imp paketden cupra leona gecmistim
Teşekkürler, hala kullanıyor musunuzHayırlı olsun bende golf8 baz imp paketden cupra leona gecmistim
Evet yilbasinda aldmTeşekkürler, hala kullanıyor musunuz
Memnun musunuz, yakıt tüketimi olsun sürüş keyfi?Evet yilbasinda aldm
Donanim ve teknoloji cok iyi dolu dolu,performans tatmin edici 1.5tsi begenmeyen duymadım zaten ,tuketim 1.0etsi göre aynı kullanımda %10 civari fazla jant büyük oldugu icin etkisi var gibi tuketimde ,bence kabul edilebilir deger , sakin kullanan biriyim arada ihtiyac duyunca gazlarım , aldığımdan beri 2500km ort 6,6 litre tabi performanslı kullanimda ucu açık klasik tsi yaniMemnun musunuz, yakıt tüketimi olsun sürüş keyfi?
6.6 çok iyi değerDonanim ve teknoloji cok iyi dolu dolu,performans tatmin edici 1.5tsi begenmeyen duymadım zaten ,tuketim 1.0etsi göre aynı kullanımda %10 civari fazla jant büyük oldugu icin etkisi var gibi tuketimde ,bence kabul edilebilir deger , sakin kullanan biriyim arada ihtiyac duyunca gazlarım , aldığımdan beri 2500km ort 6,6 litre tabi performanslı kullanimda ucu açık klasik tsi yani
Viraj performansı 18jant ve spor suspansiyon ile guzel lakin büyük jant ince yanak ile
eksi olarak konforu biraz zayıf kalıyor 16jantlı golfle kıyasladigimda
6.6 çok iyi değer
İstanbulda şehir içi full depo 600 km yapar menzil herhaldeşuan 2500km oldu, aynı karma tuketim 6.6 ile devam tabi bu degerleri istanbul trafiğinde görmek zor
Tahminen 600-650civarıİstanbulda şehir içi full depo 600 km yapar menzil herhalde
Teşekkürler.Tahminen 600-650civarı
Geçenlerde bende inceledim bayii de, koltuklar ve kokpit küçük bir Lamborghini havası veriyoduTeşekkür ederim. Araç gırtlak dolusu cupra marka bayağı premium geldi. Tek üzdüğü arkalar torsiyon ama pek takılmadım. 1.0 tsi golf ile aynı fiyat neredeyse diye cupra tercih ettim
TeşekkürlerHayırlı olsun. Güle güle kullanın
Teşekkürlerhayırlı olsun güle güle kullanın