@metinkar Tanışma kısmına başlık açmıştım. Adımı paylaşmadım sanırım ancak hem forumu benden daha aktif kullandığınızı düşünür hem de
@yavuzbattal ın adımı bir mesajda kullandığını öngörerek, forum içinde adıma ulaşılabildiğini varsayıyorum.
Yardımlaşma adına açılan bir forumda, bir üyenin başka bir üyeden, gel aracımı kullan, gözlemle, gördüğün hatalar varsa beni bilgilendir demesini ve görsel olarak kısa vadeli iki aracı gözlemleme isteğini samimi bulmamak, keyif bahşeder gibi " Git Araç Kirala" demek ; Forumun kuruluş amacını da göz ardı ettiğin mantığını getirmiyor mu ?
Kaldı ki; Yardım talebinin samimiyet hulusunu sizin şahsınızda tatminkar kılma gibi bir mecburiyetim olduğunu zannederek paylaşım yapmadım. Yakınımda forum kullanıcısı ve yardımcı olabileceğine inanan bireylere ulaşmaya çalışıyorum. Lakin her mesajınız kendi zihninizde şekillendirdiğiniz olmazlar ile belki de yardımcı olabilecek başka kullanıcıları etkiliyor.
Olay ustaya sormak olsa, Genel bilgi mahiyetinde Samiye, spesifik bazda bölgede ki iyi ustalara danışırım. Ancak hem ben hem de aracın eksiklerini gideren usta bölgede tanınan insanlarız. Plaka da ustanın işletme Adı var. Böyle bir sorgulamam ustaya gittiğinde, arkadaşım olan adamın " Abi bana mı güvenmedin hayrola " demesi acabası ve sektörde her ustanın menfaati doğrultusunda olan olmayan olguları para kazanmak adına var demesi acabalarina takılmak istemedim.
Keza seninde bileceğin, benimde delil tespitlerinde yüksek makine mühendisleri aracılığı ile aldığım teknik raporlarda görüldüğü uzere; Bu ülkede maalesef otomotiv sektöründe her türlü hile hurda dönüyor.
Bunca yazışma dinamiğinden 1 mayısta gel çağrını da samimi bulamıyor ama yine de teklifin için teşekkür ediyorum. Keyifli forumlar dilerim...