Fatalc0deR
Üye
Evet Navigasyonu aktive ettim ancak yine izin vermedi kodlamayaKodlama aralığı dışında diyor hata ekranında desteklemiyor yani. Pusula aracında yerleşik navigasyon varsa oluyor diye biliyorum ben.
Evet Navigasyonu aktive ettim ancak yine izin vermedi kodlamayaKodlama aralığı dışında diyor hata ekranında desteklemiyor yani. Pusula aracında yerleşik navigasyon varsa oluyor diye biliyorum ben.
Satıcı bana kabloyu göndermeden ücretin yarısını ve kabloyu iade şartıyla kablo ücreti+nakliye ödüyor. Kargo işi sıkıntılı olur ve ücretin yarısını teklif ettikleri için kabul etmeyi düşünmüyorum. Her hâlükârda ödediğimiz vergiler bize giriyor.Alttaki fotoğrafı göndermiştim kabul edilmedi bende videosunu gönderdim
Evet aynen öyle. Yani vergiler hariç 1726TL gelmişti bunun yarısını 863TL ödüyor.Yani kablo sizde kalacak ücretin yarısını ödeyecekler anladığım kadarıyla öyle mi?
Kablonun hatalı olduğunu kanıtlaman lazım. Mesela Araca bağlantı yaptığında 09 modüle girince aktif olmayan butonların görüntüsünü alıp kırmızı dikdörtgen içinde belirt. Orijinal kablo ile denedim butonlar aktif hata vermiyor gibisinden yaz. Resim gönderme şansın var mı anlaşmazlığa?Satıcı tekrar reddetti iadeyi kabul etmiyor aliexpressin yanıtını bekliyorum
Evet fotoğraf ve video gönderebiliyorum akşam tekrar kontrol ederimKablonun hatalı olduğunu kanıtlaman lazım. Mesela Araca bağlantı yaptığında 09 modüle girince aktif olmayan butonların görüntüsünü alıp kırmızı dikdörtgen içinde belirt. Orijinal kablo ile denedim butonlar aktif hata vermiyor gibisinden yaz. Resim gönderme şansın var mı anlaşmazlığa?
Aracın modülü desteklemiyor diyordu bana satıcı. Ben orijinal kablo ile denedim hata vermiyor resimleyip gönderdim iddialarını çürüttüm.