Rot balans ayarı yaptır düzelirSelamlar arkadaşlar sadece 140-160 arası direksiyon titremesi oluyor 2 farklı lastik denedim lastik değil jantlardan da değil başka ne olabilir?
Sanayide bunu arayacağım bakalım, sanayide ikisinin farkı ne diye çok önceden sormuştum. İkisi de balans yapıyor işte demişlerdiKesinlikle balans sorunu var. İnce ayar yapamamışlar.
Lastikleri araçtan sökmeden,
Seyyar balans makinesi ile araç üzerinde, ön - arka bütün lastiklere balans ayarı yapılması, daha sağlıklı sonuç verecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 75419
Arac dsg buna bağlamaya cesareti olmaz sanırımKesinlikle balans sorunu var. İnce ayar yapamamışlar.
Lastikleri araçtan sökmeden,
Seyyar balans makinesi ile araç üzerinde, ön - arka bütün lastiklere balans ayarı yapılması, daha sağlıklı sonuç verecektir.
Ekli dosyayı görüntüle 75419
ankarada nerede var dükkan ismi verebilir misinYaşadığınız ilde Hunter marka balans makinesi kullanan lastikcilere gidin hocam. Yol testine tabi tutularak her bir teker işlem görüyor. Hassas ayarlamalar için üretilmiş bir makine. Her bir tekerin hangi konuma ve jantınızda eğiklik var mı muhabbetine kadar detaylıca inceleyip jantın profilini çıkararak balans yapan bir cihaz. Ankara’da 2 yerde var. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum