silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
zamanla kusur bulamayıp iyice aşık olacaksınız Golf'ünüzemaniax dedi:
zamanla kusur bulamayıp iyice aşık olacaksınız Golf'ünüzemaniax dedi:
hocam bugun puntomuzu 90.000 bakımına götürdüm. Oradaki abim, masallah hala kız gibi çok iyi baktın bu arabaya dedi. Ben de golften ve ekrandaki sorundan bahsettim, canım sıkkın falan dedim. o da dedi ki bak bu arabaya 30.000₺ verdin bi gun üzmedi seni, 75 bandına araba aldığın zaman insan istiyo ki çıt çıkmasın, sorun çıkarmasın vs. hakikaten öyle sanırım, benim problemim bu biraz. bi de sizlerin sayesinde golf aşığı olduk, kusursuzluguna inandık.silvershadow dedi:zamanla kusur bulamayıp iyice aşık olacaksınız Golf'ünüze
şimdilik şu sağ arka tarafı bi çözeyim de. oturdum da oraya az önce bulamadım gibi kaynağı. her bassta olmuyo gibi.yusuf dedi:@maniax
Hocam çok gizli 2 yer daha var ses gelme olasılığı olan. Direksiyonun altında alttan bakınca sağ ve sol tarafa birleşen plastikler aracın en kalitesiz bölümü. Bunların arasına ince bir sünger koyarsanız son ihtimal de ortadan kalkar. Bunu da başkasından zor duyarsınız
yarın iyice bakayım dediğiniz yerlere. ama kulağım yanılmıyosa en azından arabanın sağ tarafından bi yerden geliyo. ön-arka tartışılıryusuf dedi:@maniax
Hocam ön yolcu koltuğunu ileri geri yapın. Altındaki çekmece ile oynayın. Ve torpido dahil hicbir yerde hicbir eşya bırakmayın. Eğer hala ses varsa yolcu koltuğunun vidaları gevşek olabilir.
bi yandan da şunu düşünüyorum, ornekler hep eski arabamdan ama mesela su anda puntonun her yerinden zangır zangır trim sesi geliyo bozuk yollarda ama bassla beraber bi ses almıyorum. golfte hersey bu kadar ufak hassas seylere mi bağlı?yusuf dedi:
b segmentinden c segmentine,yusuf dedi:@maniax
Hocam aracın içi çok sessiz. Yoksa bu kadar ufak sesleri duymanız imkansız. Siz söylemeseniz araca binen kimse o sesi farketmez.
Ben de clio dan golfe geçince felegim şaşmıştı. Heryerden ses geliyor sandım bir süre. Meğerse içerideki cisimler ses kaynaşmış. Eskiden motor sesi yüzünden hiçbirini farketmemisim.maniax dedi:b segmentinden c segmentine,@maniax
Hocam aracın içi çok sessiz. Yoksa bu kadar ufak sesleri duymanız imkansız. Siz söylemeseniz araca binen kimse o sesi farketmez.
dizelden benzine,
italyandan almana,
bi de golf'e geçince hakikaten dünyam değişti. mute yapıp dolaşamıyorum, arabanın derinliklerinden ses gelecek diye ödüm kopuyo
Ben cliodan poloya geçtim çok fark vardı, gerçi benim clio 2006 modeldi,şu anki cliolarla pololar arasında veya golf arasında uçurum olacağını zandetmiyorum ama özellikle golfte bu fark hissedilebilinir,golf'ün biraz daha iyi bir ses yalıtımı olduğunu düşünüyorumyusuf dedi:Ben de clio dan golfe geçince felegim şaşmıştı. Heryerden ses geliyor sandım bir süre. Meğerse içerideki cisimler ses kaynaşmış. Eskiden motor sesi yüzünden hiçbirini farketmemisim.b segmentinden c segmentine,@maniax
dizelden benzine,
italyandan almana,
bi de golf'e geçince hakikaten dünyam değişti. mute yapıp dolaşamıyorum, arabanın derinliklerinden ses gelecek diye ödüm kopuyo