2024 Makyajlı Cupra Formentor Tanıtıldı

bence makyajın tek artısı eTSI (mHEV) motor + dcc. vzline pakette kör nokta standart değil sanırım, zaten yetersiz olan bagaj subwoofer dolasıyla 420lt'ye düşüyor
+Dcc ile konfor da iyileşirse
+Hibrit ile yakıt tüketimi 1litre düşse bile iyi
+Sennheiser, beatse göre iyi diyorlar ilk bakışta

Özellikle yalıtım da iyileştiyse satar ama yine de 2.300 çok
2000 olan düz paket aldatıcı olmuş, bucket koltuk yok, jantlar 18 vb
2. Elde 1800 e fıstık gibi olanını alırsın
500 koymak düşündürücü

Kesinlikle tek artısı hibrit motor, bagaj konusunda sorun yaşamadım şimdilik ama ekstra bagaja ihtiyacı olanları tatmin etmeyebilir, alacak varsa hızlıca elde kalan 3-5 makyajsızı alıp geçebilir bence, ki duyduğuma göre makyaj tanıtıldıktan sonra kalan makyajsızlara talep artmış ve çok az stok kalmış ellerinde, bir arkadaşım için sorduğumuzda doğuş otoda sadece bir adet grafen gri mavi deri koltuklu tam dolu araç kalmıştı :)

Son düzenleme:
Makyajlı kasa da yalıtımda iyileşme olmuş mu acaba, makyajsız kasa golf 8’e göre ciddi oranda daha fazla yol gürültüsü alıyordu.

Yalıtım konusunda iyileştirme olduğu testlerde bahsediliyor, araçta benim gözüme çarpan sorun tasarım kaynaklı, tasarım çok sportif ve çekici ancak gelen rüzgar sesi araç boyutu ve hatları kaynaklı fazla çarpıyor gibi ama yalıtımda yalıtımda da beni etkileyen bir durum olmadı açıkçası golf mk7 den sonra konforu da yalıtımı da kötü gelmedi formentorun sadece yakıtı golften sonra fazla ama onuda biliyordum şaşırtmadı yani :)

Yalıtım konusunda iyileştirme olduğu testlerde bahsediliyor, araçta benim gözüme çarpan sorun tasarım kaynaklı, tasarım çok sportif ve çekici ancak gelen rüzgar sesi araç boyutu ve hatları kaynaklı fazla çarpıyor gibi ama yalıtımda yalıtımda da beni etkileyen bir durum olmadı açıkçası golf mk7 den sonra konforu da yalıtımı da kötü gelmedi formentorun sadece yakıtı golften sonra fazla ama onuda biliyordum şaşırtmadı yani :)
Sizce yeni cupra leon ne zaman gelir? Fiyat ne olur tahmini? Şu an ki kasa 1.850 tl indirimli hali

Hocam yine iki paket halinde getirirlerse kampanyalı olarak boş paketi yine aynı fiyat bandında verebilirler gelmesi de kasımı bulabilir bence zam da gelirse o zamana ki gelmesi muhtemel 2 civarı olabilir hocam ama tamamen varsayım bunlar

@ZITIPASA hocam makyajsız beats ses sistemine sahip formentorde stepnede subwoofer var mı? bu sebeple bagaj tabani 2 seviyden tek seviyeye(hacim kaybı) düşüyor mu?

@ZITIPASA hocam makyajsız beats ses sistemine sahip formentorde stepnede subwoofer var mı? bu sebeple bagaj tabani 2 seviyden tek seviyeye(hacim kaybı) düşüyor mu?
Evet var hocam ancak bagaj seviyesi yine de alt kademe ayarlanabiliyor

Geri
Üst Alt