İlandaki sebring jantı almak mantıklı mı

Durban V2 gibi. Bu tarz jantları Golflere çok yakıştıramıyorum. Aynı ölçülerde Durbanım vardı arabayı 15 jant gibi gösteriyordu, 225/45/18 olmasına rağmen.ET si çok yüksek. Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz, 18 Cadiz ve 18 Pretoria tavsiye ederim :).
Evet bence de ET51 bu jantın çok yüksek. Normalde TRoc sebringler ET45 olması lazım değil mi orjinallerde?

Şubat ayında 27.500 verip sebring jant almış biri olarak bence ideal fiyat, benim aldığım jantta boyalıydı bunda da boya var değeri artsın diye boyatıp satıyor jant işiyle uğraşanlar. Fikir vermesi açısından resim paylaşıyorum

Ekli dosyalar

• jant.jpg
    jant.jpg
    170.7 KB · Görüntüleme: 51
  • jant2.jpg
    jant2.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 52
  • jant3.jpg
    jant3.jpg
    157.9 KB · Görüntüleme: 52
  • jant4.jpg
    jant4.jpg
    111.8 KB · Görüntüleme: 52
Sebring R-line pakette standart gelen parçadır. Çok hoşuma gitmiştir her zaman.

Mart ayında lastiksiz olarak yeni boyanmış kaynaksız kırıksız 17 inç Dijon jantı 14.000 TL'ye almıştım. Bir de Michelin lastikleri de koyunca üzerine bu fiyatlara denk geldi. Fiyatı gayet makul diyebilirim.

Boyalı jant her zaman hasarlı/kaynaklı jant anlamına gelmez. Kaportadaki gibi boyanınca değeri düşen bir parça değildir jantlar.
Fakat yaşlı jant almak çok mantıklı olmayabilir belirli bir metal yorgunluğu olacağı için, eğer çok emin değilseniz tercih etmeyin derim. Temiz kullanıldığına eminseniz tercih edilebilir.

Söylediklerim bu jant özelinde değil genellemedir. Bu jant eski sayılmaz.

Modele bir sey diyemem cok guzel kardesimin r line trocta da var fakat ilani jantçi vermiş cok dikkatli olmak lazim zamaninda polo aracima jant almak icin izmitten istanbula gittim bi jancti arkadas kata kulli yapip bir jant satti bana sanirim kazali aractan sokulmus kursun falan atmjslar janta:) iyice incelemek lazım

8J18ET41 orjinal mallory jant 12.1 kg ölçmüştüm. Vw nin 18 olup hafif jantı yok gibi. Proteria ve cadiz modelleri bir nebze daha hafif olabilir .

Link faydalı 👍 biraz gezindim ve benim jant zamanında vw cc ile gelen ölçülerden çıktı😂
7-7.5J olan (tabanı dar ve orta olan) jantlar 1,5/2 kg daha hafif ki, bu çok ciddi bir değer.

Keşke bu alacağım denildiğinde bulunabilse de alsak

Geri
Üst Alt