Ozgurr2222
Yeni Üye
merhaba bende bi yardım rica edeyim 3Q0 035 866 C ile sonu 864 ve 874 ile biten üniteler arasında fark var mı
Nasıl bir kamera o wıfı ile bağlantıTeşekür ederim cevaplar için, fiyatı uygun görünce aklıma geldi, aslında tek istedigim geri görüş kamerası takmakdı. 819A takılı imiş, bende aliexpresden geri görüş kamerası aldım. wifi ile bağlantı saglayan ama 819 lara takılmıyormuş .
Teşekür ederim cevaplar için, fiyatı uygun görünce aklıma geldi, aslında tek istedigim geri görüş kamerası takmakdı. 819A takılı imiş, bende aliexpresden geri görüş kamerası aldım. wifi ile bağlantı saglayan ama 819 lara takılmıyormuş .
alıntı yapmam lazımmış , nasıl sizinle kontak kurabilirim ?819a üniteye takabileceginiz interface satıyorum
Plaka kamerası dahil sifir set
3.000 tl
https://www.betaelektronik.net/urun/evervox-evr-703-vw-skoda-interface
Urunun videosu
alıntı yapmam lazımmış , nasıl sizinle kontak kurabilirim ?
Hayir hepsi ayni navigasyonlu model, hepsi mib2. Uzerindeki etiket disinda baska hicbir farki yok.merhaba bende bi yardım rica edeyim 3Q0 035 866 C ile sonu 864 ve 874 ile biten üniteler arasında fark var mı
merhaba bende bi yardım rica edeyim 3Q0 035 866 C ile sonu 864 ve 874 ile biten üniteler arasında fark var mı
bişey daha danışayım, aracımda hayalet gösterge ve 8 inç ekran var, ambiyans aydınlatma renklerini açtırmıştım gösterge ve 8 inç ekran aynı renkte açılıyordu ancak daha sonra denemek için mib 2.5 ekran ve ünite taktık farklı sebeplerle de dana sonra söküp kendi ekranıma dödüm ancak şimdi ilk çalıştırmada multimedya ekranı hayalet gösterge ekranından bağımsız olarak mavi renk ile açılıyor ve anında hayelet gösterge rengine tekrar dönüyor, mavi renk multimedya da bi şekilde hafızada kalmış sanırım, çözümü bilen var mı
Sizinde mavi renk ile mi açılıyor multimedya ekranıCozumu bilmiyorum da hocam benimde ayni 1 saniyede degisiyor
Sizinde mavi renk ile mi açılıyor multimedya ekranı